Njut av sommaren

Med Klarsteins Sommargadgets 2021

Sommaren är äntligen här! Klarstein gör dig redo att möta de stigande temperaturerna med luftkonditionering och glassmaskiner. Vi ger dig råd om vilka gadgets du kan använda för att få kulinariska uppfriskningar och hålla huvudet kallt. På era platser, färdiga, sommar!

Sommargadgets för läcker uppfriskning...

Med glassen redo...

Kan du inte tänka dig en sommar utan glass? Ta då med dolce vita hem till dig med våra glassmaskiner! Med starka kompressorer trollar den fram läcker sorbet, milkshakes eller frozen yoghurt på nolltid. Vår Vanilla Sky med sin starka röda färg passar perfekt in i ditt kök.

Till produkten

Till kategorin

...och iskalla drinkar...

Med Klarsteins Ismaskiner

Ser du redan på eftermiddagen fram emot en iskall helg-cocktail vid solnedgången? Vår Klarstein Coolio Ismaskin kan producera upp till 20 kg is per dag. Perfekt för fester, familjeträffar och kvällar med kollektivet, eller hur?

Till produkten

Till kategorin

Sommar-gadgets för behaglig avkylning...

Med Klarsteins Luftkonditionering

Är det somriga temperaturer utomhus och längtar du efter en uppfriskande, sval fristad när du kommer hem? Inga problem! De mobila luftkonditioneringarna kyler ner rumstemperaturen effektivt och kan enkelt monteras vid fönstret eller dörren med en slang. Några av våra modeller, som Iceblock Prosmart 12, kan dessutom enkelt styras när du är på språng via Klarstein-appen.

Till produkten

Till kategorin

Med Klarsteins Luftkylare

Våra Luftkylare ser till att du kan njuta av uppfriskande, sval luft. Genom en vattentank kyls och fuktas den intagna luften ned via avdunstning. Du kan enkelt och mobilt placera den nästan överallt, så att du alltid sitter i den svala luftströmmen. Vår Scyscraper Ice Luftkylare passar dessutom perfekt in i varje omgivning tack vare sin slanka, stilrena design.

Till produkten

Till kategorin

Med Klarsteins Fläktar

Finns det något bättre än frisk luft för att hålla huvudet kallt? Våra Fläktar ser till att du alltid är försedd med sval luft och är, beroende på modellen, till och med så tysta att de kan placeras i sovrummet. Vår Sommarvind har med max 58dB samma ljudvolym som regn, ditt kylskåp eller ett tyst samtal.

Till produkten

Till kategorin

Sidans topp