Papperskorg

Klarstein erbjuder högkvalitativa och moderna papperskorgar i olika storlekar och utföranden. De är mycket enkla att använda och briljerar med sin snygga design. Många papperskorgar för köket är utrustade med ett källsorteringssystem. De gör det enkelt att dela upp matavfall och brännbart avfall. Du kan välja bland olika modeller med 2 separata fack. Med papperskorgen Ordnungshüter 3 får du ett källsorteringssystem med 3 fack. Alla produkter är tillverkade i rostfritt stål och är pulverlackerade. På insidan finns praktiska behållare för soppåsarna som snabbt och enkelt kan tas ut.

Papperskorg Cleansmann och Cleanton

Dessa modeller har mycket gemensamt och några få skillnader. De passar inte bara bra för användning i köket, utan även för badrummet, hallen, trädgården och andra platser där du vill slänga ditt skräp på ett smidigt sätt. Tack vare de högkvalitativa materialen och den snygga designen kan papperskorgarna integreras i inredningsstilen. Båda modellerna har en stor volym på 50 liter. Papperskorgarna försluts tätt så att inga lukter sprids i rummet. Båda modellerna är även utrustade med en sensor. På så sätt kan du slänga ditt skräp utan att behöva röra vid papperskorgen. Om du befinner dig inom 20 cm av papperskorgen öppnas den automatiskt med hjälp av sensorn. Den håller sig öppen i 5 sekunder och stängs sedan automatiskt. Alternativt kan du även öppna papperskorgen via knapptryck.

Ordnungshüter 3 - papperskorg med 3 fack

Med modellen Ordnungshüter 3 blir det busenkelt att källsortera. På insidan finns tre stabila behållare som är avgränsade från varandra. Behållaren för matavfall har en grön etikett, behållaren för brännbart avfall har en brun etikett och behållaren för plast har en gul etikett. Om du vill slänga skräp öppnas papperskorgen framifrån. Detta görs genom den integrerade främre luckan. Du kan ta ut, tömma och sedan sätta tillbaks varje behållare separat.

Papperskorg med 2 fack - brännbart avfall och matavfall

Olika modeller har antingen ett eller 2 fack. De sistnämnda modellerna är pedalhinkar eller papperskorgar med sensor, som gör det enkelt att sortera brännbart avfall från matavfallet. Om du är intresserad av en papperskorg med sensor kan du bland annat välja bland följande modeller:

  • Grandmaster Trash
  • Royal Trash Sensor eller
  • Touchless Ultraclean papperskorg med sensor.

Dessa papperskorgar har en väsentlig fördel genom att de inte bara är utrustade med ett doftfilter, utan även med en stabil ozon-sterilisering. De gör det möjligt att döda upp till 90% av de virus och bakterier som kan finnas bland avfallet på ett säkert och pålitligt sätt. Tack vare sensorn behöver du inte öppna papperskorgen för hand. Om du befinner dig inom 20 cm av papperskorgen öppnas den automatiskt. Då har du 5 sekunder på dig att lägga i skräpet i papperskorgen, eftersom den sedan stängs automatiskt.

Köp papperskorg - Vi hjälper dig gärna!

Är du intresserad av att köpa en papperskorg? Då får du gärna kontakta oss. Vi hjälper dig gärna att hitta modellen som passar just dig.

Sidans topp