Innehållsförteckning


Kombinerad kyl och frys från Klarstein - hög kvalitet och elegant design

En kombinerad kyl och frys är oumbärlig i det moderna köket. Du kan både kyla och frysa in livsmedel på liten yta. Modellerna från Klarstein sätter en fin färgaccent i ditt kök. Välj ett kombiskåp som passar dina behov och som smälter in i kökets inredning.

Sätt färg på ditt kök

Kombiskåpet från Klarstein är fristående, vilket betyder att du kan ställa det var som helst i köket. Du behöver inget högskåp och därmed kan kombiskåpet även ställas i ett hörn eller fritt utmed en vägg.

Ett fristående kombiskåp bör vara estetiskt tilltalande. Klarsteins modeller är riktiga blickfång, som finns i klassiskt silver, svart eller rött.

Hög kvalitet på kyl och frys

Inte bara utseendet, utan även kvaliteten är viktig. En hög kvalitet är garanterad hos alla Klarsteins produkter. Låg ljudnivå av vitvaror är viktig i alla bostäder, men allra viktigast är prestandan vid kylning och frysning.

Många modeller har ett fyrstjärnigt frysfack högst upp, med inspiration från den amerikanska förebilden. Frysfacket är placerat över kyldelen, vilket innebär att du når det utan att behöva böja dig.

Amerikansk design - ett blickfång i ditt kök

Är ett klassiskt, vitt kylskåp inte riktigt din smak? Klarstein erbjuder alternativ. Välj den eleganta amerikanska designen med rundade dörrar.

Handtagens design passar in i helhetsintrycket, så att kylskåpet kan bli ett riktigt blickfång i ditt kök. Välj en färg som harmonierar med övrig inredning eller skapa en färgaccent som kontrast.

Energisnåla modeller garanterar låg elförbrukning

Moderna vitvaror bör vara energisnåla. Klarstein ligger i framkant även här. Välj ett kombiskåp med energiklass A+++, om du prioriterar energieffektiva vitvaror. Trots den låga energiförbrukningen har apparaterna hög prestanda.

Anpassa storleken efter dina behov

Vilken storlek man bör välja beror på hur många personer som bor i hushållet. För ensamhushåll räcker ett litet och kompakt kombiskåp. I Klarsteins sortiment finns flera modeller med en volym på cirka 65 liter. Den storleken passar även i gäststugor eller mindre parhushåll.

Familjer behöver mer utrymme i kyl och frys och kan välja ett större kombiskåp. Även bland dessa finns kombiskåp med energiklass A+++. Särskilt populära är de stora modellerna i retro-stil från 40- och 50-talet. Naturligtvis kan du även här välja mellan olika färger.

Optimal förvaring av livsmedel

Livsmedel har betydligt längre hållbarhet om du lagrar dem rätt. Kombiskåpen från Klarstein erbjuder olika temperaturzoner, så att du kan lagra grönsaker, kött eller mejeriprodukter i ideala temperaturförhållanden. De olika zonerna är avskilda från varandra vilket förlänger hållbarheten av dina livsmedel.

Side-by-side kyl och frys - en modern variant av klassikern

Side-by-side kylskåp är mycket populära. I denna kombination ligger kyl och frys bredvid varandra. Behöver du mycket plats i kyl och frys, är en side-by-side kombination det rätta valet.

Kylskåpet är indelat i olika, avskilda temperaturzoner som är anpassade till olika livsmedels behov. Temperaturen kan ställas in på en display med touchkontroll i dörren.

En stor fördel med denna kombination är att den motverkar isbildning och du därmed inte behöver avfrosta den, vilket gör den dagliga användningen säker och bekväm.

Informera dig på Klarstein.de om de olika modellerna, egenskaperna och priserna. Välj en kyl- och fryskombination som uppfyller dina behov!

Sidans topp