Kokplattor och Hällar

Innehållsförteckning


Köpa induktionshäll, infraröd spishäll eller glaskeramikhäll? Inga problem hos Klarstein!

Men vilken är den rätta spishällen? Det måste man veta före köp för att hitta rätt modell för individuella behov. Hur mycket pengar vill du spendera eller behöver du en kokplatta inför nästa campingresa där inte fyra plattor behövs? Innan du köper bör du fråga dig själv exakt vad du vill. En sak är klar, oavsett vilken spishäll man köper, bör man se till att följande kriterier uppfylls: Maten måste värmas jämnt, snabbhet för uppvärmning och energieffektivitet, snabb rengöring måste säkerställas och designen måste ju vara rätt!

Med en spishäll ska man kunna steka och koka det man vill

Matlagningsnöje alltid och överallt. Detta kan göras med en kompakt och mycket praktisk induktionshäll från Klarstein. Det enda villkoret och grundläggande kravet är en kontakt. Annars är den helt oberoende av platsen för dina kulinariska experiment. En induktionshäll från Klarstein kan enkelt ställas på balkongen eller terrassen. Du kan också laga eller steka läckra rätter i partygaraget eller på campingen utan problem.

Spishällar med timerfunktion för ännu mer självständighet vid tillagning

En särskild fördel, som t ex Klarstein VariCook XL för med sig, är möjligheten till tidstyrd matlagning med hjälp av timerfunktionen. Önskad watteffekt eller temperatur kan enkelt kopplas ihop till önskad drifttid. Så snart den inställda tillagningstiden har gått ut, stänger induktionsspis av sig automatiskt. Så medan din mat lagas helt av sig själv kan du samtidigt ägna dig åt andra uppgifter och t ex förbereda en delikat dessert till din måltid. Toppmodern och allt drivs via touch-kontroll och glasytan är enkel att rengöra. De två storlekarna på hällarna är också anpassade till de vanligaste kastrull- och pannstorlekarna.

Passar till alla rätter: Captain Cook² dubbel-häll infraröd

Två keramik-plattor med garanterad snabb uppvärmning! Den varmblodiga dubbla kokplattan är mycket populär i catering-kretsarna eller för kolonilotten då flexibel förflyttning garanteras och endast ett uttag krävs. Ett steglöst vridreglage på framsidan gör att temperaturen ställs in enkelt för att hålla tillagningen vid en konstant temperatur. Inga speciella kastruller eller stekpannor krävs och rengöringen reduceras också till ett minimum.

Hur bör en 4 zons keramisk spishäll av glaskeramik vara?

Modellen från Virtuosa är den rätta! Stilfullt ger den lite lyx till ditt eget kök. Med ett modernt touchsensorfält med digital display kan temperaturen styras perfekt, utan extra knappar och vred som bryter igenom köksytorna. Den integrerade timerfunktionen är också räddningen i matlagningen om dammsugaren eller telefonen skulle distrahera dig. Ett överhettningsskydd och restvärmeindikator gör så att matlagningshjärtan slår snabbare.

Fortfarande osäker? Bläddra igenom Klarstein hällarna - om det är en induktionsspis, gasspis eller glaskeramikhäll - den rätt modell väntar där!

Sidans topp