Innehållsförteckning


Modernt liv med modern teknik

Den digitala tidsålderns innovativa tekniska uppfinningar tar mer och mer plats i våra hem. Vem kunde ana för bara några år sedan att allt städarbete i kök, vardagsrum och barnrum skulle utföras av små, tillförlitliga robotar?

En framtidsvision som vi endast tog del av i science fiction filmer eller böcker. Cleanstream eller Cleanfriend heter de praktiska robotdammsugarna från Klarstein, som gärna tar över den tidskrävande dammsugningen och som ger ditt hem en futuristisk känsla.

Modern living och lyxig känsla

Lika futuristisk som lyxig blir känslan som Klarsteins uruppdragare tillför ditt hem. Denna eleganta pryl tar hand om ditt dyrbara samlarur ifall du någon gång själv inte bär ditt schweiziska arbandsur med automatiskt urverk. Ta fram en lagom kall flaska vin ur vinkylen och njut av det moderna livets bekvämligheter.

Tanka energi

Till det moderna livets alla fördelar och tekniska innovationer hör även Klarsteins stämningsfulla och certifierade ljusduschar, som lindrar vinterdepressioner och andra nedstämdheter. Tanka energi, för det är framför allt under de gråaste dagarna som vi lär oss att uppskatta solens strålar som mest. Klarsteins ljusduschar får dig att stråla varje dag.

Sidans topp