Diskmaskiner

Innehållsförteckning


Bästmöjliga bekvämlighet i hushållet med Klarsteins diskmaskin och torktumlare

Klarsteins diskmaskin och torktumlare tar i en handvändning hand om disken efter den senaste familjefesten och den effektiva torken av tvätt.Efter måltiden ställs helt enkelt bestick och servis i diskmaskinen och kvällen kan avnjutas bekvämt i soffan medan diskmaskinen surrar tyst. Torktumlare torkar snabbt tvätten.

Platssparande

Fördelen med en diskmaskin och torktumlare är helt uppenbart. De tar hand om besvärligt hushållsarbete och sparar dessutom plats. Medan skrymmande torkställningar behöver mycket plats och blir kvar på samma plats i flera dagar tills tvätten är torr torkas den våta tvätten i en handvändning i torktumlaren. Tack vare dess kompakta design finns det mer plats. Tack vare diskmaskin behövs inga skrymmande diskställ och köket är alltid snyggt och rent.

Energisnål

Klarsteins diskmaskiner och torktumlare är energisnåla och är effektiva samt nödvändiga hushållsapparater i hushållet. Tack vare dessa apparater skonas portmonnän och bankkontot. Disk och tvätt blir rena och torra i en handvändning och är redo att sorteras in i lämpliga skåp. Härtill behövs liten energiförbrukning. Det lönar sig med både diskmaskin och torktumlare.

Modern

Klarsteind diskmaskiner och torktumlare är moderna och har en platssparande utformning i diskreta färger. De kan monteras in eller stå fria.Tack vare justerbara fötter i höjden kann den perfekta passformen garanteras.

Sidans topp