Induktionshällar

Innehållsförteckning


Klarstein induktionshäll - upptäck det stora sortimentet

Hos Klarstein hittar du induktionshällar av högsta kvalitet, med hög funktionalitet och modern design. De olika modellerna utmärker sig även med sin låga energiförbrukning och rekordsnabba uppvärmning av kastruller och grytor.

Hos detta högklassiga märke finns en induktionshäll för varje behov. Här finns allt, från den praktiska enkelkhällen via den dubbla med två plattor till den klassiska induktionsspisen med fyra värmezoner.

Så fungerar en Klarstein induktionshäll

I motsas till vanliga spisplattor så blir inte induktionshällen varm. Istället skapas elektriska strömmar, som med hjälp av magnetiska fält induceras i kastrullen eller grytan. Detta fungerar dock endast när kärlet består av värmeledande material.

På grund av sin speciella funktion når maträtter som lagas på induktionshäll snabbare upp i önskad temperatur. Det går även mycket snabbt att växla mellan olika temperaturer. På så sätt har en induktionshäll i princip samma egenskaper som en gasspis, vilket även proffskockar uppskattar mycket.

Klarstein induktionshällar är även mycket säkra. Så snart du drar grytan från värmezonen så stängs denna automatskt av. Dessutom har hällarna ett överhettningsskydd.

Induktionshäll med modern design för inbyggnad

Många av Klarsteins induktionshällar kan byggas in i arbetsbänken och integreras optimalt i ditt kök. Tack vare sitt tydliga formspråk och klassiska svarta färg kan ett inbyggnadshäll från Klarstein integreras i så gott som varje kök.

För att du ska hitta en passande modell erbjuder Klarstein flera olika storlekar. Du kan till exempel välja en induktionshäll som är 80 cm bred. Men det finns även mindre varianter, som är 59 cm breda med bara tre värmezoner.

Ett suveränt alternativ till inbyggnadshäll är de Klarstein-modeller som du helt enkelt ställer på arbetsbänken eller bordet. Dessa är till exempel lämpliga för campingsemestern eller studentlägenheten.

Induktionshäll med många funktioner

Induktioshällarna från Klarstein har en intuitiv och enkel betjäning, som sker antingen med vred eller touchknapp. Moderna digitala displayer visar temperatur och effektnivå. Många av induktionshällarna har även boost-zoner, som höjer temperaturen extra snabbt.

Hos Klarstein hittar du utan problem även induktionshällar med inbyggd fläkt. Dessa modeller filtrerar fett- och smutspartiklar som uppstår vid matlagning, direkt ur luften. Detta är särskilt praktiskt när det inte finns plats för en vanlig vägg- eller takhängd fläkt i ditt kök.

Upptäck Klarsteins stora sortiment och hitta den induktionshäll som passar dina behov!

Sidans topp