väggmontering & Hängande infravärmare


Platssparande och smidigt: Infravärmare för vägg- eller takmontering

Med infravärmare får konsumenter ett attraktivt alternativ till konventionella radiatorer. De rekommenderas särskilt för utrymmen som badrum: En väsentlig fördel är att användaren förses med trivsam värme mycket kort efter att enheten aktiverats. IR-strålningen skapar den perfekta rumstemperaturen på nolltid - man behöver inte vänta tills att värmaren värmt upp hela rummet. Ytterligare bonusar är de låga kostnaderna och den enkla monteringen. I vår butik finns många olika modeller som alla har ett optimalt pris-prestanda-förhållande.

Omedelbar värme: Så fungerar en infravärmare

Principen hos elektriska infravärmare skiljer sig mycket från konventionella konvektionsvärmare. Vanliga radiatorer värmer upp rumsluften, medan infravärmare på vägg eller tak direkt avger värme till verkningsområdet. Med konvektionsvärmare tar det lång tid tills att rummet nått en tillräckligt varm temperatur. Varm luft stiger först mot taket - därför tar det lång tid tills att temperaturen är på en jämn nivå i hela rummet. IR-strålningen värmer däremot direkt upp människor och objekt som den träffar. När vägg- eller takvärmarna aktiveras märks deras värmande effekt av omedelbart. Dessutom värmer dessa värmare upp alla väggar, golv och inredningsobjekt direkt. Detta är särskilt behagligt i badrummet: Med infravärmare slipper man att värma upp rummet innan badrumsbesöket på morgonen samt att förvärma det under natten på ett energikrävande sätt!

De många fördelarna hos infravärmare för tak- eller väggmontering

Att montera en infravärmare på väggen eller taket medför en stor mängd fördelar. I motsats till konvektionsvärmare är infravärmare tystlåtna. Detta förhöjer avslappningsfaktorn i badrummet eller andra rum. Dessutom cirkulerar IR-tekniken inte runt damm samt torkar inte ut rumsluften. Detta underlättar städningen samtidigt som luftkvaliteten förbättras. Infravärmare är särskilt lämpliga för allergiker. De innovativa värmarna är även utmärkta när det kommer till energieffektivitet. De avger värme direkt - utan kostsamma förvärmningsfaser.

Vägg- och takvärmare är perfekta för mindre rum

I många hus är badrum, gäst-toaletter och kök relativt små. Att installera en konventionell värmare skulle minimera utrymmet ytterligare. En infravärmare som kan monteras på vägg eller tak är därför ett mycket välkommet alternativ. Samtliga modeller i vår butik är platta och därmed platssparande. De står inte i vägen - så att det finns mer utrymme för de boende! Den som bestämmer sig för en takvärmare kan använda sig av alla befintliga väggar utan att komma i vägen för möbler och dylikt.

Köp infravärmare: enkel montering och låga investeringskostnader

Även vid en ekonomisk jämförelse utmärker sig infravärmare för tak- eller väggmontering För det första kostar infravärmare mindre än konventionella radiatorer. För det andra slipper man enorma kostnader för hantverkare. Radiatorer för centralvärme kräver omfattande arbete som rörläggning, medan infravärmare för tak- eller väggmontering endast kräver en elanslutning. Monteringen kan enkelt utföras själv om ett eluttag finns i närheten. Dessutom är energikostnaderna för vägg- eller takvärmarens drift lägre. Specialistbutiken Klarstein presenterar de perfekta infravärmarna för varje tillfälle! Däribland finns värmare i många olika format samt specialmodeller som en IR-takvärmare med belysning.

Sidans topp