Reservdelar

Blumfeldt Steakhouse Grilltak 220x215x140cm PE 180 g/m² flamhämmande Stål grå
Steakhouse Grilltak grilltak Mörkgrå
2.519,99 kr
Blumfeldt Springbreak 2000 dryckesvagn terasskylvagn 80l rostfritt stål
Springbreak 2000 - dryckesvagn dryckesvagn Silver Metallic
3.591,99 kr
Blumfeldt Springbreak dryckesvagn kylbox terrasskylvagn 80l rottingdekor
Springbreak - dryckesvagn dryckesvagn Mörk Taupe
3.452,99 kr
Klarstein Beef Brisket väderskyddskåpa Oxford Canvas svart
Beef Brisket väderskyddskåpa grillkåpa Svart
570,99 kr
Klarstein kantinhållare tillbehör Steakreaktor 2.0 massiv hög kvalitet rostfritt stål
Schalenhalter - Elektrisk grill elgrill Silver
389,99 kr
Klarstein Pizzaiolo Perfetto skyddshuva vattentät PVC svart
Pizzaiolo Perfect skyddshuva grillkåpa Svart
459,99 kr
Klarstein GN Behållare Gastronomibehållare till Steakreaktor 2.0 Rostfritt stål
GN - Elektrisk grill elgrill Silver
236,99 kr
Klarstein Tillbehörs-set Steakreaktor 2.0 Grillgaller, GM Behållare och Skålhållare
Tillbehörs-set Steakreaktor 2.0 tillbehörsset Silver
877,99 kr
Grillguard överdrag för klotgrill | för  standardkolgrillar upp till Ø 70 cm | extra vattenavvisande | UV-beständigt  | material: polyester | med fästklämmor | praktiskt handtag
Överdrag för kolgrillar skyddsfodral Svart
280,99 kr
Klarstein Hotrod Quickstick S handtag för Dutch Oven Ø 26 cm rostfritt stål
Hotrod Quickstick S - Tillbehör Silver Dutch Oven
250,99 kr
Klarstein Silikonring Tillbehör Svart
Maverick - Tillbehör Svart tillbehör
180,99 kr
Rack
292,99 kr
Tomahawk Väderskyddskåpa 600D canvas 30/70% PE/PVC svart
Tomahawk Väderskyddskåpa regnskydd Svart
751,99 kr

Innehållsförteckning


Grilltillbehör – hög kvalitet och stort urval hos Klarstein

En högkvalitativ grill behöver rätt tillbehör. Välj komponenter av hög kvalitet, varav många har allsidiga användningsområden. Klarstein erbjuder tillbehör till sina egna grillar. Produkterna håller inte bara hög kvalitet utan är också framtagna för att passa exakt.

Tillbehör till gasgrill för en avslappnad grillkväll

Gillar du att njuta av avslappnade grillkvällar tillsammans med vänner och familj? En högkvalitativ gasgrill kombinerar många fördelar. Det är inte längre nödvändigt att köpa träkol eller grilltändare. Du behöver inte tända någon eld och du behöver heller inte vänta länge innan du kan njuta av utsökt grillad mat tillsammans med dina gäster.

En gasgrill behöver inte mycket underhåll. Du kan också vara säker på att din nya grill ger dig många års glädje. Välj högkvalitativa tillbehör från det stora utbudet på Klarstein. Vi presenterar gärna några produkter från online-butiken på Klarstein.se.

Grillöverdrag

Din gasgrill kan stå utomhus året om. Det är inte nödvändigt att bygga ett särskilt skydd för den. Ändå är det bra om du skyddar din grill från väder och vind. Fukt kan gå särskilt hårt åt materialet om det utsätts för det under lång tid.

Med hjälp av ett överdrag ger du din gasgrill ett tillräckligt skydd från regn och väta. Grillöverdraget är tillverkat så att det passar exakt över din grill. Material är väderbeständigt. När du täcker din grill, se till att den så långt som möjligt är ren och torr. Det garanterar optimalt skydd även under längre tid.

Grillverktyg

Grillverktyget är ett av de viktigaste gasgrilltillbehören. Det består av en tång och en grillspade som du kan använda för att vända köttet på ett enkelt och okomplicerat sätt. Du kan också köpa en grillgaffel som tillbehör.

Det ställs höga krav på grillverktyg. Verktyget ska vara robust och väl lämpat för utomhusbruk. Ett ergonomiskt utformat handtag är också viktigt. Detta handtag är gjort av trä eller av högkvalitativ metall. Verktyget är rostfritt och mycket tåligt.

Grillgaller av rostfritt stål

Grillgallret utsätts för särskilt höga påfrestningar. Om det är mycket slitet kan du byta ut det. Grillgaller i rostfritt stål finns i olika varianter. Detta grilltillbehör kan enkelt bytas ut.

I jämförelse med en modell i gjutjärn har grillgallret i rostfritt stål den fördelen att det är särskilt lättskött. Du kan borsta det eller diska det med diskmedel i varmt vatten. Det krävs ingen inbränning innan du använder gallret för första gången.

Grillspett

Med grillspettet vänder du köttet över elden och får på så sätt en särskilt fin bryning. Köttet bräseras inte i den egna skyn och det är därför särskilt hälsosamt. Om du vill använda ett spett som grilltillbehör bör du se till att det är kompatibelt med din grill. En anordning för att fästa grillspettet bör finnas. Ofta kan du montera spetthållaren i efterhand.

Kvalitetsstandarder för grilltillbehör

När det gäller tillbehör till grillen är hög kvalitet den viktigaste faktorn i köpbeslutet. Tänk på att tillbehören utsätts för stora påfrestningar. Det handlar inte bara om de höga temperaturerna under vilken du lagar maten. Varierande väderförhållanden påverkar också tillbehören.

När du väljer grilltillbehör från Klarstein får du en särskilt hög kvalitet. I online-butiken på Klarstein.se hittar du olika varianter av grillgaller och andra tillbehör. Kika igenom vårt utbud och välj vilka tillbehör du vill använda.

Sidans topp