Minifrys & Mini bar

Innehållsförteckning


Vilken minikyl och minifrys passar mig bäst?

För att kunna sträcka sig efter en kall öl när man sitter i soffan efter jobbet, för personalens läsk på kontoret, för medicinen som absolut måste kylförvaras: Det finns massor av bra anledningar att skaffa en minikyl och minifrys. Men vilken apparat passar dina individuella behov och visioner? I slutändan är det, åtminstone delvis, stor skillnad mellan de olika modellerna. På Klarstein.se hittar du olika alternativ.

Vad du bör vara uppmärksam på om du vill köpa en minibar eller minikyl billigt.

Två viktiga aspekter bör prioriteras.

  • För vilket ändamål behövs minikylskåpet eller en liten kyl?
  • Vilken lagringskapacitet bör det ha?

Dessa kompakta apparater får ofta tjänstgöra som behändiga minibarer eller mini kyl på exempelvis kontor, försäljningsytor eller i konferenslokaler. I dem hålls drycker och små snacks härligt svala och fräscha i timmar eller till och med dagar, så att du utan betänkligheter kan bjuda dina kunder, din personal och dina affärspartners. Om du vill köpa en minibar eller mini kylskåpför affärssammanhang, kom ihåg att den inte bara bör fungera bra och vara energisnål, utan att den också bör se bra ut. Du vill ju trots allt göra ett gott intryck! En minikyl med glasdörr är mycket tilltalande och elegant.

Tack vare den genomskinliga dörren är innehållet synligt för alla: Detta gör att du förmedlar gästfrihet och seriositet. En positiv bieffekt: Du kan alltid se när det är dags att fylla på. Och när vi talar om påfyllning: Det optimala lagringsutrymmet beror naturligtvis på dina individuella omständigheter. På ett litet företag med få kundbesök räcker det säkert med en modell på 24 liter. Om minikylen ska användas i gastronomiska sammanhang, t ex på ett hotell- eller gästrum, räcker det med ett ännu mindre lagringsutrymme på 17 liter. Om personalstyrkan är större och du förväntar dig mer interaktion med kunder och allmänhet, bör du välja en passande rymlig modell. Men hur ska du tänka om du letar efter en minikyl eller mini kylskåp till ditt eget hem?

Minikylskåpet eller litet kylskåp för hemmet.

Ett singelhushåll som inte bunkrar upp så mycket matvaror behöver vanligtvis inte ett stort kylskåp. Ett sådant skulle bara dra onödigt mycket ström, eftersom dess volym knappast skulle utnyttjas till fullo. Ett litet kylskåp med ett frysfack är därför ett mycket mer ekonomiskt alternativ för singelhushållet. Detta gäller särskilt om du väljer en minikyl med märkningen A+++, eftersom sådana modeller garanterar dig en tilltalande låg elåtgång. Dessa apparater står vanligtvis i hemmets kök.

Om du vill slippa gå från soffan till köket för att hämta kvällens öl, kan du enkelt placera minikylskåpet i ditt vardagsrum. Skulle du köpa en minikyl med exempelvis retrodesign, blir den dessutom ett dekorativt blickfång. Med sina härliga färger och sin trevliga retro-charm blir den mer än bara en hushållsmaskin, och kommer att slå dina gäster med häpnad. När du väljer en minibar gäller det att vara mån om att den är tyst och fin, annars kommer den att störa dig när du vill koppla av och njuta av att titta på tv. Men oroa dig inte: Moderna minikylar, liten kyl och minifrys med märkningen A+++ plockar poäng för sina knappt märkbara ljudnivåer under drift. Det betyder att du även kan ställa dem i ditt sovrum, om du vill.

På Klarstein.se hittar du de bästa alternativen för minikyl och en litet kylskåp!

Sidans topp