Innehållsförteckning


Multi-begåvad mikrovågsugn

När det måste gå snabbt, är en mikrovåg i hushållet en populär och mycket praktisk enhet för att värma upp kall mat på några minuter. Med Klarstein mikrovågsugnar i serien Luminance Prime som har upp till 28 liters matlagningsutrymme, får man tillräckligt med utrymme för att tina, värma upp eller tillaga olika livsmedel och färdigmat. Dessutom har de pålitliga och kompakta mikrovågsugnarna från Klarstein en mycket användbar grillfunktion och med en inbyggnadsgrill som gör din pizza eller gratäng härligt krispig.

Mikrovågsugn i teori och praktik

Mikrovåg funktion baseras i allmänhet på omvandlingen av elektromagnetisk fältenergi till värmeenergi under mikrovågsupptaget, så kallade decimetervågor. Så mycket för den profana teorin. I praktiken värmer de bekväma apparaterna läcker mat för hela familjen på ett energibesparande sätt på kortast möjliga tid.

Utrymmesbesparande för varje hushåll

Oavsett om det är en inbyggnads- eller fristående enhet – är sortimentet av mikrovågsugnar från Klarstein så pass stort att du garanterat får rätt modell och du kan köpa en mikrovågsugn billigt. Du kan också köpa en mikrovåg med inbyggnadsgrill. Om du har litet utrymme har Luminance Prime-serien en modell där du kan montera mikron efter eget val tack vare det medföljande fästet.

Sidans topp