Hushållsapparat

Banquetta värmelåda | push-pull-funktion | 30 - 70 °C | 60 x 14 cm | maxvikt: 20 kg | termostat | värmefläkt | timerfunktion | tallriksvärmare
Banquetta värmelåda
1.887,99 kr
Klarstein yoghurtberedare för Hotpot Multi Cooker 6 bägare á 150 ml
Hotpot - Joghurtberedare
1.833,99 kr
Klarstein Buffalo kontaktgrill paninimaker 2000W rostfritt stål silver/svart
Buffalo kontaktgrill
992,99 kr
Banquetta värmelåda | push-pull-funktion | 30 - 70 °C | 60 x 14 cm | maxvikt: 20 kg | termostat | värmefläkt | timerfunktion | tallriksvärmare
Banquetta värmelåda
1.776,99 kr
Klarstein Wurstfabrik Pro 600 Hot Dog Maker 600W 5l 30-100°C glas rostfritt stål
Wurstfabrik 600 Hot Dog Maker Hot Dog Maker Silver
3.338,99 kr
Klarstein Pastamania pastamaskin 260W 7 uppsättningar 500 g 60 dB LED lila
Pastamania pastamaskin pastamaskin Silver Metallic
2.345,99 kr
Klarstein Wurstfabrik Pro 550 Hot Dog Maker 550W 5l 30-100°C glas rostfritt stål
Wurstfabrik Pro 550 Hot Dog Maker Hot Dog Maker Silver
3.035,99 kr
Klarstein Pro Wurstfabrik 450 Hot Dog Maker 450W 5l 30-100°C glas rostfritt stål
Wurstfabrik 450 Hot Dog Maker Hot Dog Maker Silver
2.828,99 kr
Klarstein Jam Session sylt- och gelé-kokare 1000W 2 automatikprogram
Jam Session sylt- och gelé-kokare syltkokare Rostfritt Stål
1.724,99 kr
Klarstein Buffalo kontaktgrill paninimaker 2000W rostfritt stål silver/svart
Buffalo kontaktgrill kontaktgrill Svart
1.241,99 kr
Klarstein Buffalo kontaktgrill paninimaker 2000W rostfritt stål silver/svart
Buffalo kontaktgrill paninimaker kontaktgrill Svart
1.158,99 kr
Klarstein Arabica brödrostmaskin 920W LED-bildskärm touch-screen manövrering rostfritt stål
Arabica brödrostmaskin brödrost Silver Metallic
744,99 kr
Klarstein Sunday Morning Frukostset Kaffekokare & Vattenkokare & Toaster
Sunday Morning - Brödrost med två fack Svart Brödrost med två fack, Kaffemaskin, Vattenkokare
1.130,99 kr
Klarstein Bamboo Garden frukostset kaffemaskin vattenkokare brödrost
Bamboo Garden - kaffemaskin Bambu kaffemaskin, vattenkokare
2.000,99 kr
Klarstein Pasta Set Siena Pasta Maker röd & Verona Pasta Torkare
Siena & Verona - Pastamaskin Röd pastatork, pastamaskin
1.217,99 kr
Klarstein Pasta Set Siena Pasta Maker rostfritt stål & Verona Pasta Torkare
Siena & Verona - Pastamaskin Silver pastatork, pastamaskin
3.572,99 kr
Klarstein Aquavita Frukostset Creme | Vattenkokare | Toaster | creme
Aquavita - Brödrost med två fack Creme vattenkokare
1.304,99 kr
Klarstein Granada Bianca Frukostset | 2000W Vattenkokare 1000W Toaster | Vitt
Granada Bianca - vattenkokare Vit vattenkokare
1.130,99 kr

Innehållsförteckning


Fun Cooking - att ha kul i köket

Glöm den dagliga rutinen och ha roligt istället hemma i ditt eget kök. Vad behöver du? Först och främst rätt sällskap, så klart. För vem gillar väl att laga mat själv? Så snabba på, samla ihop familjen eller bjud över dina bästa vänner och låt den roliga matlagningen börja. Klarsteins kollektion Rolig matlagning innehåller en mängd olika:

  • Smörgåsgrillar
  • Popcornmaskiner
  • Yoghurtmaskiner
  • Paninigrillar
  • Hot dog maker

Om du vill ha hemlagad yoghurt eller korv kan du hitta en yoghurtmaskin eller hot dog maker här. Det är enkelt och enkelt att göra godis till hemmet och din fun cooking slutar aldrig

Vi har något för alla!

Popcornmaskinen för ditt hem: Roligt och smaskens för hela familjen!

Oavsett om det är en mysig kväll med videor mellan dina egna fyra väggar, den där regniga helgen när du tittar på en hel säsong av en TV-serie eller som höjdpunkten på ett barnkalas, så går popcornmaskinen alltid hem! När du poppar popcorn själv känns det direkt som att du är på bio. Det spelar ingen roll om man är gammal eller ung, alla älskar popcorn - och nygjorda popcorn är de bästa! Vi har den perfekta popcornmaskinen i retrodesign för dig, och andra prylar för rolig matlagning. Så här gör du varje fest fantastisk!

Från popcornkärnor till färdigt popcorn: Popcornmaskinen gör det möjligt

Naturligtvis behöver du inte ha en maskin för att göra egna popcorn. Mikrovågspopcorn är ett alternativ och du kan till och med göra popcorn i en stor gryta eller kastrull med lock. Men en bra maskin presterar inte bara på topp, den är också trevlig att titta på. Det går inte att bräcka den effekten och alla samlas runt maskinen för att se kärnorna poppa och få sin söta lilla form. Dessutom är maskinen pålitlig. Ingenting bränns eller flyger ut. Så ingenting kan hindra en fantastisk filmkväll!

Bortsett från den praktiska maskinen behöver du bara popcorn och några droppar olja. Smaksättning som socker eller salt kan tillsättas efter önskemål. Dessutom är det ju så att om du inte tillsätter något så är popcorn ett hälsosamt, kalorifattigt tilltugg. Ja, alla vet att socker och salt inte nödvändigtvis är så sunt ... men lite grann då och då är tillåtet.

Popcornmaskinen Volcano har en effekt på 300 watt. Grytan i rostfritt stål är perfekt för att poppa popcorn. Värm bara upp maskinen, tillsätt lite olja och popcorn och så är det bara att köra! En inbyggd omrörningsmekanism ser till att kärnorna värms upp och poppas jämnt. Inget kommer att brännas eller fastna på botten av grytan i rostfritt stål. De färdiga popcornen hoppar upp ur grytan och du kan titta på genom det praktiska tittglaset. Maskinen kan hantera upp till 60 liter per timme. En trevlig extrafunktion: Om du vill kan du justera maskinens inställningar så att grytan i rostfritt stål tippar över och töms med jämna mellanrum.

Bara en glimt: Popcornmaskine med retrolook

Rent visuellt gör också vår maskin att hemmagjorda popcorn ser ganska imponerande ut. Det känns nästan som att du befinner dig vid ingången på en biograf. Retrodesignen i svart eller rött är fantastisk. Belysningen på insidan fyller två funktioner: Den låter dig se vad som händer inuti och den håller popcornen varma när de är klara. Så fort maskinen sätter igång med sin magi kommer du också att känna den förföriska doften av färska popcorn.

Den här dekorativa popcornmaskinens högkvalitativa utförande ser till att du och dina barn, vänner och gäster kommer att ha jättekul under lång tid framåt. För den som föredrar en annan design rekommenderar vi även vår popcornmaskin Couch Potato, som du också kan beställa i svart eller rött. Det bolliknande utseendet påminner lite om ett UFO – perfekt för filmkvällar!

Om du vill köpa en popcornmaskin hittar du modeller med hög kvalitet på Klarstein. Och blir du hungrig på annat gott, kanske samtidigt som du njuter av dina favoritserier, erbjuder vi också andra praktiska prylar från smörgåsgrillar till pizzaugnar.

Unika köksaccessoarer i trendiga färger

Accessoarerna från Klarstein finns i trendfärger såsom gräddvitt, lime och ljuva pasteller. Med sin moderna design sätter dessa hjälpredor en spännande prägel på inredningen. Brödlådor i olika färger eller naturliga träslag, vattenkokare med nostalgisk pipfunktion eller yoghurtmaskiner för egenproduktion av mellanmål: Klarstein har köksaccessoarer för alla behov. Spritsar till tårtdekoration, vinställ, kapselhållare, pedalhinkar och många andra accessoarer kompletterar Klarsteins breda sortimentet av köks- och hushållsapparater.

Sidans topp