Fritös

Fritös

Fritös (31)

Luft fritös - gör läckra måltider på nolltid!

Fritöser, och särskilt varmluftfritöser, har sedan länge tagit tyska kök med storm. Vare sig det gäller pommes frites, kötträtter eller pommes frites, till och med frusna grönsaker: varmluftfritösen lagar allting snabbt, utan någon tillsatt olja, för fettsnåla resultat som är saftiga, men med tuggmotståndet som gör dem idealiska för en medveten, näringsriktig livsstil.

Varmluftfritöser revolutionerar köksarbetet

En fritös för fettsnål fritering ändrar det beprövade sättet att laga mat: den nyskapande designen och ventilationstekniken hos varmluftfritöser ger en jämn värmefördelning och ett helt igenom välsmakande resultat. Ännu en unik egenskap hos vår VitAir varmluftfritös är att safterna inte går förlorade, så att den fulla smaken kan komma fram. De är mångsidiga apparater och ersätter klassiska köksassistenter som fritöser, grillar och ugnar, så att dessa apparater i praktiken blir överflödiga.

Är fritering hälsosammare med en varmluftfritös?

Tillagning av mat i en varmluftfritös är väldigt annorlunda jämfört med vanlig fritering. Här används ventilationsteknik för att fritera maten med varmluft och med mycket små mängder tillsatt fett eller olja. Tillagning med mindre fett och olja gör den inte bara snabbare än en vanlig fritös, utan också mycket bättre för hälsan. Populära rätter som fiskpinnar eller kycklingnuggets kan också lagas på ett hälsosamt sätt.

Fettsnål fritering med riktiga generalister

Många apparater samlade i en snygg kupolform. Detta är ett exempel på vad som gör VitAir-serien med varmluftfritöser och VitAir Turbo från Klarstein så unika, förutom deras många funktioner. Med olika färger och färgkombinationer är de ett riktigt blickfång i alla kök. De avlastar dig från en massa arbete och gör det lätt att laga läckra måltider även efter en lång arbetsdag. Förutom att spara på fettet, sparar de också tid! Tillagning i en varmluftfritös är upp till 60 procent snabbare än i en vanlig köksmaskin. Den praktiska timer-funktionen gör det möjligt att göra inställningar i förväg: den sätts på automatiskt och stängs av igen när den utfört dina önskemål. På så sätt kan varmluftfritöser göra allting säkert och nästan helt på egen hand - anpassade till individuella behov. Med en Klarstein VitAir varmluftfritös kan du exempelvis njuta av nybakt bröd på söndagsmorgonen eller en hel middag.

Köp fritöser på nätet - glöm inte tillbehören!

Det finns praktiska tillbehör att beställa till VitAir varmluftfritöser. En 3D-grillkorg gör pommes fritesen perfekta. Den roterar inne i maskinen så att de blir fina och knapriga och gyllenbruna. Med det praktiska grillspettet kan du få en perfekt grillad kyckling eller kebabspett. Våra varmluftfritöser gör alla pizzaälskare glada: på det runda fatet kommer din favoritpizza smaka extra gott, på samma sätt som grillad mat gör på grillgallret, där även saftigt kött, knapriga korvar eller grönsaker blir perfekta - den idealiska köksmaskinen som ändrar sättet man lagar mat på, samtidigt som den sparar en massa tid!

Sidans topp