Elektrisk grill

Klarstein Gatsby elgrill 2000W non-stick-grillyta sidobord svart
Gatsby elgrill elgrill Svart
3.104,99 kr
Klarstein Gatsby elgrill 2000W non-stick-grillyta beige/svart
Gatsby elgrill elgrill Sand
3.508,99 kr
Klarstein Steakreaktor Core högtemperaturgrill 2100W 800°C instickstermometer
Steakreaktor Core högtemperaturgrill elektrisk bordsgrill Svart 2100 watt
3.577,99 kr
Klarstein Grillmeile 3000G Pro elgrill 3000W grillplatta 54,5x35cm slät
Grillmeile 3000G elgrill elgrill Silver Metallic 3000 watt
2.993,99 kr
Klarstein Grillmeile 3000GR Pro elgrill 3000W 54,5x35cm slät/räfflad
Grillmeile 3000GR elgrill elgrill Silver Metallic 3000 watt
3.215,99 kr
Klarstein Grillmeile 3000R Pro elgrill 3000W platta 54,5x35cm räfflad
Grillmeile 3000R elgrill elgrill Silver Metallic 3000 watt
3.410,99 kr
oneConcept Porterhouse Elektrogrill Stågrill 2200 W keramisk beläggning
Porterhouse - elgrill elgrill Svart 2200 watt
1.364,99 kr

Innehållsförteckning


En passande elektrisk grill för varje tillfälle

Inget hushåll borde sakna en elektrisk grill, eftersom de små apparaterna erbjuder många möjligheter. Klassikern är den lilla Elektro-grillen på ben, ett kompakt alternativ till en vanlig träkolsgrill eller stor gasgrill. Dessa små grillar är idealiska för en mysig grillstund på balkongen.

Och apropå mysig grillstund: en Elektro bordsgrill är med sitt lilla format idealisk för dig själv eller med ett sällskap. Jämfört med träkolsgrillen har den elektriska varianten några praktiska fördelar. Som att det inte blir någon rök som skulle kunna störa dina grannar om du grillar på balkongen.

Dessutom blir den elektriska grillen varm i en handvändning. Medan andra fortfarande väntar på att kolen på deras träkolsgrill ska bli klara att använda så har du dina korvar på grillen sedan länge. Så blir grillandet spontant och roligt. Grillar du ofta så är en Elektro-grill på ben ett utmärkt val. Denna finns även med praktiska avställningsytor för grillmästare med ambitioner.

Sist men inte minst så har en elektrisk grill ett praktisk temperaturreglage. På de flesta modeller kan man reglera temperaturen steglöst. Så kommer du inte längre att bränna vid din mat på grund av för stor värme, och även större köttbitar kan lagas till perfekt resultat på moderata temperaturer.

Den elektriska grillen - praktisk och mångsidig

En elektrisk grill kan så mycket mer än "bara" grilla korv. En elektrisk grill med lock från Klarstein är toppen för alla som verkligen vill laga något gott vid grillen. Med locket på blir maten inte bara värmd underifrån utan från alla sidor som i en bakugn.

Om du ställer in lägre temperatur kan du tillaga kött och grönsaker som behöver längre tid för att bli klara med denna så kallade "indirekta grillningsteknik". Kött som grillas längre på låg värme brukar bli extra mört och uppskattas av köttälskare.

En elektrisk grill är verkligen mångsidig, och kan tack vare sitt lilla och smala format vara praktisk till vardags, när du ska laga nästa middag. Har du tänkt laga en god sallad? Då kan en elektrisk grill vara din bästa hjälp för att snabbt grilla perfekta kycklingbröstbitar.

Eller lägg olika grönsaker som zucchini eller paprika på din Elektro bordsgrill och gläd dig över hur snabbt du får grillade grönsaker till salladen eller som gott tillbehör. Även grillost lagar du snabbt idin elektriska grill. Vad grillar du helst? Hitta den elektriska grill från Klarstein som passar dig bäst och gläd dig redan nu över kommande grillningar!

Sidans topp