Kylskåp


Billiga kylskåp för varje hushåll - båda stora och små? Kolla hos Klarstein!

Vi vill att våra drycker ska vara välkylda - det är självklart. Det som behövs är naturligtvis det rätta kylskåpet. Den som har lite extra plats i köket borde ta en titt på kylskåpet Big Daddy Cool. Med en kapacitet på 80 liter är det inte bara en visuell höjdpunkt i köket, utan har även plats för glass och frysvaror med sitt extra stora, 4-stjärniga frysfack. För den som har en mindre köket har Klarstein ett stort urval av minikylskåp, som minibar-kylskåpet 40L1-SG! Storleken gör att det är inte bara praktiskt i mindre kök, utan passar lika bra i barer eller trädgårdar.

Välkylda förfriskningar inför nästa möte

Med en minibar från Klarstein i konferensrummet eller på kontoret kan du imponera på nästa potentiella affärspartner genom att servera en uppskattad förfriskning. Vatten, juice, lemonad eller till och med hemmagjorda smoothies kylda till perfektion. I de tillförlitliga kylskåpen från Klarstein finns även plats för små snacks och godsaker. En minibar är inte bara praktisk, utan förhöjer även mötesrummets visuella helhetsbild genom sin snygga design.

Klarstein Taverna är den ultimata minibaren för resor

Och eftersom inget kylskåp är det andra likt har Klarstein flera olika varianter av de praktiska kylexperterna. Modellerna Taverna från Klarstein är utformade i trendig retro-design, där Bella Taverna Box i rött utgör ett lysande exempel. Kylboxen i miniformat kyler ned drycker och snacks med trendkänsla och stil. De små kylarna är även utmärkta att ta med på resor. Med en Taverna från Klarstein behöver du aldrig mer vara utan välkylda drycker och godsaker på stranden eller campingplatsen. De smidiga minibarerna kan exempelvis få sin ström från bilens cigarettändare. Och även utan energitillförsel håller sig dina förfriskningar välkylda i flera timmar.

Måste det finnas mycket plats i frysfacket?

Vad sägs om ett frysskåp med en kapacitet på 145 liter? Då är frysboxen Iceblokk perfekt! Här kan du förvara alla möjliga rester och livsmedel. Om favoritpizzan är på rea kan du fylla på boxen med ett helt lager, eller alltid ha mängder av glass nära till hands på sommaren. Eftersom frysskåpet är fristående kan det placeras flexibelt i köket, förrådet eller källaren.

Vilket kylskåp ska jag välja?

Innan du börjar kollar på kylskåp bör du ha några saker i åtanke.

Vill du ha ett fristående kylskåp eller ett för inbyggnad?

Vill du ha ett minikylskåp eller ett med större kapacitet?

Vill du ha ett kylskåp med frysfack eller bara ett frysskåp?

Ska kylskåpets design motsvara kökets inredningsstil eller hållas stilrent?

Med dessa punkter i åtanke kan du börja leta!

Läs mer:

Vitvaror, Köksapparater, Värmare, Luftkonditionering, Luftkvalitet, Utomhusgrillar, Kylskåp & Frysboxar, Minifrys & Mini bar, Frysboxar, Kylskåp med frysfack, Dryckeskyl

Sidans topp