Ugnar

Innehållsförteckning


Ugn med moderna funktioner - stort urval hos Klarstein

Ett modernt kök kräver en ugn med många funktioner. Förutom att använda ugnen med över- och undervärme samt varmluft, kan du även grilla eller baka pizza i den. Vissa ugnar kan integreras i högskåp medan spishällen monteras separat.

Fristående ugn eller kombinerad ugn och spis

Du kan välja en fristående ugn som du kombinerar med en spishäll. Ett praktiskt alternativ om du redan har en spishäll! Alternativet är en kombinerad ugn och spis, där i vissa fall även en fläktkåpa ingår.

Om du vill utrusta ditt kök från grunden är ett sådant set ett prisvärt alternativ. Det blir billigare än att köpa alla vitvaror för sig, samtidigt som de håller hög kvalitet. Dessa set är lätta att integrera i alla färdigmonterade kök.

Bra att veta:

I motsats till de klassiska elektriska spisarna, har inbyggda ugnar och spishällar egna, separata kontrollpaneler. På så sätt kan du inreda ditt kök efter din smak och dina behov.

Köpa ugn och integrera i högskåp

För att installera ugnen behöver du ett högskåp som är förberett för inbyggnaden. Fördelen är att ugnen kan byggas in i lämplig arbetshöjd, så att du inte behöver böja dig för att ta ut maten ur ugnen och det är lätt att hålla ett öga på middagen medan den tillagas.

Inbyggda ugnar från Klarstein inspireras i design och inbyggnadssätt av amerikanska förebilder. De är en vidareutveckling av den klassiska inbyggda spisen, där ugn och spis delar på samma kontrollpanel. Med separat inbyggd ugn och spis verkar köket mer dynamiskt och modernt.

Bra att veta:

Inbyggda ugnar har standardiserade mått och därmed kan de integreras i alla högskåp. Var bara uppmärksam på att högskåpet måste vara förberett för inbyggnad av ugn och att placeringen av luckor över och under ugnen måste stämma. Dessa högskåp går att beställa i de flesta köksserier.

Utrustning som ingår:

De inbyggda ugnarna har inte bara snygg design utan levereras även med praktisk utrustning. En display i mitten av kontrollpanelen visar den aktuella temperaturen och det valda programmet. När ugnen inte är i funktion, visar displayen klockan.

Ugnen har i många av modellerna en volym på 70 liter, vilket innebär att du kan ställa in flera plåtar samtidigt. Med ett separat pizzaläge kan du baka pizzor med knaprig botten och saftig fyllning. Ugnarna är mångsidiga och användarvänliga.

Snygg retrodesign

Tycker du om designen från förra seklet, då köksapparater var ett riktigt blickfång? Några av Klarsteins inbyggnadsugnar är designade i retrolook. Intressanta färger som svart eller gräddvitt och nostalgiska knappar påminner om svunna tider. Anpassa dina köksapparater till den övriga inredningen eller sätt spännande accenter!

Kombinerad ugn och spis för ett nytt kök

Har du ett nytt kök och vill köpa nya vitvaror? Då är en kombinerad ugn och spis med tillhörande spiskåpa det bästa valet. Kombinationen finns i många utföranden och du kan välja en som passar in med den övriga köksinredningen.

En fläktkåpa är ett måste i varje kök. Den suger upp fett och matos och du förebygger den oljiga hinnan som annars gärna lägger sig på köksskåpen och övrig inredning. Alla köksfläktar är utrustade med fettfilter och kan användas även utan frånluftskanaler.

Vill du köpa en ugn som kombinerar snygg design med funktionalitet? Klarstein har ett brett utbud av ugnar som även ingår i kombinationer och set. Kolla våra erbjudanden på Klarstein.se.

Sidans topp