Panelvärmare


Flexibel värme med strålningsvärmare & IR-paneler: preciserad uppvärmning - mobil och exakt

Mobila värmare efterfrågas i en stor mängd olika sektorer. De är särksilt populära för utomhusbruk och för wellness-verksamheter. Srålningsvärmare respektive infravärmare bidrar med välgörande värmare och kan beställas från ett stort urval hos KLARSTEIN. Följande överblick summerar vad man bör tänka på vid köp av strålningsvärmare och IR-paneler.

Av dessa anledningar lönar det sig att köpa en strålningsvärmare

En strålningsvärmare skickar den generade energin precis till den plats som ska värmas upp. Omgivningsluften värms inte upp samtidigt, vilket intensifierar uppvärmningsupplevelsen. På så sätt kan uteplatser värmas upp på ett optimalt sätt, vilket gör att man kan förse svala sommarkvällar med härliga temperaturer. För inomhusbruk är infravärmare den perfekta lösningen för att hålla byggnadsmaterialet torrt. På detta sätt kan uppkomst av mögel effektivt förhindras. Infravärmare kan enkelt och snabbt installeras och fungerar också som en perfekt, kortsiktig lösning om det inte finns några andra värmekällor. Vem som helst kan utföra installationen utan att först behöva ta hjälp av ett specialistföretag. Strålningsvärmaren kan monteras ihop på nolltid. Beroende på vald modell kan värmaren även styras via app. För detta ändamål krävs en extern enhet med WiFi-anslutning. På så sätt kan värmaren integreras i Smart Homes på ett toppmodernt sätt.

Köp strålningsvärmare och välj mellan olika lösningar

Beroende på användningsområde finns de kompakta värmarna med kortvågig, mellanvågig och långvågig strålning. Kortvågiga enheter har den högsta intensiteten och används i rum där en stark värmeeffekt behövs. Detta gäller exempelvis i badrum och bastur. En IR-panel för badrummet är en perfekt lösning för att generera snabb och behaglig värme. Ytterligare användningsområden är skötbord och terapirum. Långvågiga infravärmare är särskilt lämpade för inomhusbruk och är mycket ekonomiska om de används för uppvärmning av rum under en längre tid. En IR-panel med mellanvågig strålning är en variant som både är lämplig för inom- och utomhusbruk.

IR-panel för badrummet och många andra användningsområden

Anledningarna till att köpa en IR-panel är mycket mångfacetterade. Med undantag för några få användningsområden är de perfekta som en extra värmekälla. De är särskilt användbara i nybyggda fastigheter. Dessa är oftast försedda med en utmärkt värmeisolering, vilket gör att mindre värme behövs jämfört med äldre byggnader. Dessutom kan en IR-panel även användas i barnrum och anpassas efter barnens önskemål och behov. Eftersom värmepaneler har en kompakt och platssparande design är de även perfekt för att användas i Tiny Houses. Modellerna från KLARSTEIN är även ett utmärkt val för campingområden. När det kommer till kvalitet & design möter våra värmare alla krav. Från mobila värmare och klassiska paneler till väggmonterade handdukshållare finns ett förstklassigt urval till förfogande.

Sidans topp