Infraröd värmepanel


Modern infravärmare med bild: design & funktionalitet i en harmonisk och uttrycksfull kombination

De tidsenliga infravärmarna med bild bevisar att det är möjligt att få en produkt som både bidrar med värme och smakfull inredningsdesign. Genom sin eleganta design är de stilrena inredningsobjekt för alla sorters rum, som dessutom förses med välgörande värme. Följande aspekter belyser de olika egenskaperna hos infravärmare med bild och varför det lönar sig att investera i en högkvalitativ infraröd värmepanel.

För vilka uppvärmningssyften kan en infravärmare med bild installeras?

En bildvärmare är en vinst för varje hem där inredningen ska skapa en trivsam och avslappnande atmosfär. Det kan handla om såväl det egna hemmet som i butiker och annan affärsverksamhet. På så sätt är en infravärmare med bild ett estetiskt inredningsobjekt för vardagsrummet, sovrummet men även för gästrummet. Inredningsdesign är även en viktig komponent i kontorskomplex, skatterådgivnings- och advokatbyråer samt i läkarmottagningar, kliniker och offentliga institutioner. En bild med infravärme ger rummet det där lilla extra och drar gästernas, kundernas och patienternas uppmärksamhet till sig. När det kommer till företagsverksamhet kan en bildvärmare utgöra en betydande skillnad i förhållande till andra konkurrenter. Eftersom: Det första intrycket säger mycket om företagets kvalitet och tillförlitlighet.

Köp en infravärmare med bild och upplev inredningsdesign på en helt ny nivå

Även om design-infravärmarens visuella egenskaper först och främst står i fokus, är den samtidigt ett högkvalitativt och mycket effektivt uppvärmningssystem. Värmaren kan antingen användas självständigt eller kombineras med andra värmeelement. Det eleganta systemet ger ett extra stilrent intryck i badrummet, kombinerat med en handduksvärmare. Infravärmaren med bild finns i både stående och liggande format. De många utformningarna bjuder in till en visuell resa i det egna hemmet. Genom att kombinera gammal och modern inredning skapas en mycket tilltalande kontrast där en bildvärmare i liggande format kan monteras under höga fönster i äldre byggnader. På så sätt skapas en länk mellan olika epoker - ett riktigt blickfång med wow-faktor.

Köp infravärmare med bild i stående, liggande & kvadratiskt format hos Klarstein

Vi har ett stort urval av infravärmare med bild som finns i olika wattstyrkor. Infravärmarna är utrustade med ett överhettningsskydd och värmer upp rummet direkt, utan någon uppvärmningsfas. Infravärmarna drivs genom att enkelt anslutas till ett eluttag. Detta har fördelen att inget vatten kan läcka från värmaren, vilket är fallet vid vattenbaserade uppvärmningssystem. Monteringen av värmaren är mycket smidig och kan enkelt och snabbt utföras hemma.

När det handlar om att välja den rätta värmeeffekt bör flera faktorer tas i åtanke. För det första är effekten beroende av rummets storlek. Även värmeisoleringen spelar en stor roll. Dessutom är det viktigt att avgöra om infravärmaren ska värma upp rummet helt självständigt eller kombineras med andra uppvärmningssystem. Våra modeller är utrustade med olika stora verkningsräckvidder.

Klarstein står för förstklassig kvalitet och bidrar till att kunna ge hemmet en helt unik prägel med design-infravärmare.

Sidans topp