Tornfläkt

Klarstein Twister tornfläkt 45W oscillation max 343m³/h 3 lägen svart
Twister tornfläkt tornfläkt Svart
1.721,99 kr
 Skyscraper 3G pelarfläkt fläkt tornfläkt |3 lägen | 3 hastigheter | Effekt: 48W | Luftflöde 1 633 m³/h | Touchpanel | Fjärrkontroll
Skyscraper 3G pelarfläkt Svart fläkt
1.282,99 kr
Icetower Smart Golvfläkt 45 watt appstyrning
Icetower Smart Golvfläkt golvfläkt, fristående fläkt, tornfläkt Vit
1.103,99 kr
 Skyscraper 3G pelarfläkt fläkt tornfläkt |3 lägen | 3 hastigheter | Effekt: 48W | Luftflöde 1 633 m³/h | Touchpanel | Fjärrkontroll
Skyscraper 3G pelarfläkt Vit fläkt
1.158,99 kr

Kompakt tornfläkt: hög prestanda och snygg design

Klimatförändringarna leder till allt fler värmeböljor under sommarmånaderna. Många människor klagar över rekordtemperaturer, särskilt inomhus kan det innebära en enorm fysisk påfrestning. Med en pelarfläkt skapar du en trevligare atmosfär: vinden som uppstår svalkar otroligt skönt, så att du bättre klarar de höga temperaturerna. Kompakta golvfläktar är särskilt väl lämpade för detta ändamål.

En skön förfriskande svalka från en fläkt i hem och på kontor

En golvfläkt i pelarform kännetecknas av en kompakta konstruktion och elegant design. Tack vare den smala designen kan du placera den lite var som helst, i ett hörn eller någon annanstans i rummet. Jämfört med konventionella golvfläktar är den platsbesparande. Det snygga utseendet är ett annat plus. En högkvalitativ tornfläkt passar perfekt in i moderna bostads- eller kontorsutrymmen. Dessa modeller är med sin exklusiva design också otroligt praktiska i restauranger och butiker.

Kraftfull golvfläkt med många funktioner

Fläktarna i den här butiken övertygar med ett högt luftflöde vid låg energiförbrukning. Effektiviteten är imponerande: de flesta modeller cirkulerar flera hundra kubikmeter luft per timme och behöver bara 40-50 watt för att göra det. Detta garanterar en uppfriskande effekt även vid mycket höga rumstemperaturer. Med vissa fläktar kan du slå på en horisontell pendelrörelse: Pelarfläkten svänger då i en viss vinkel och förser rummet med en frisk bris över ett stort område. Märkesprodukterna tillåter olika hastigheter, de bästa modellerna imponerar med höjdpunkter som ett naturläge. Med inställningen "Nature" varieras styrkan på ventilationsflödet – så det känns som om du befinner dig utomhus! Fläktar med filter befriar dessutom rumsluften från damm och smuts.

Tornfläkt: tyst drift och bekväm att använda

Hög prestanda och samtidigt låg ljudnivå: Detta är en annan fördel med pelarfläktar. Eftersom de är så tystgående är de fördelaktiga i en arbetsmiljö. Många användare uppskattar också en tyst fläkt i lägenheten. Modellerna i Klarsteins butik är alla lätta att använda – detta är också ett viktigt köpkriterium. Du kan till exempel köpa en fläkt med fjärrkontroll. Om du vill sätta på eller stänga av fläkten kan du göra det bekvämt från din stol eller skrivbord. Du kan också ändra hastigheten med hjälp av fjärrkontrollen. Många fläktar i den här kategorin har en timerinställning som en extra funktion: programmera golvfläkten efter behov så kommer att slå på eller av vid den angivna tiden. Komfortfläktarna har också en integrerad temperaturgivare. Luftflödets styrka anpassas automatiskt till den aktuella rumstemperaturen.

Köp den tornfläkten som passar dig bäst hos Klarstein

I den här butiken kan du välja på många olika pelarfläktar som skiljer sig åt i fråga om prestanda, funktioner och färg. På de enskilda produktsidorna hittar du detaljerade beskrivningar och all relevant teknisk information. Rummets storlek spelar en central roll i beslutet: om rummet är stort rekommenderas en tornfläkt med lämplig effekt. Du får garanterat valuta för pengarna när du beställer din fläkt från Klarstein. Du investerar i kvalitet – golvfläktarna kommer att utföra sitt arbete på ett tillförlitligt sätt i många år. Med en komfortfläkt i märkeskvalitet kommer varm och stillastående rumsluft snart bli ett minne blott!

Läs mer:

Sidans topp