Innehållsförteckning


Köpa frysskåp - hög kvalitet och snygg design

Ett frysskåp är ett perfekt komplement till kylskåpet eller kombiskåpet. Du kan förvara en större mängd livsmedel och kan därmed utnyttja affärernas erbjudanden och rabatter eller frysa in grönsaker från den egna trädgården. Klarstein erbjuder frysskåp och frysboxar i många modeller och med snygg design.

Frysskåp för säker lagring av livsmedel med kort hållbarhet

Känner du igen situationen? Butiken har fina erbjudanden på kött och grönsaker, men du kan inte köpa några större mängder, eftersom din frys är för liten. Kombiskåp är mycket praktiska, men oftast är frysfacket litet. Med ett frysskåp får du mer plats för dina frysvaror.

Klarstein har många olika modeller i sitt sortiment, som alla håller hög kvalitet. Dessutom har frysskåpen en snygg design. Du kan ställa dem direkt i köket, i källaren eller i ett skafferi. Allt som behövs för installationen är ett klassiskt uttag. Modellerna finns i olika storlekar och utföranden.

Litet frysskåp - praktiskt komplement till frysfacket

I många hushåll räcker det med ett litet frysskåp som komplement till frysfacket. Klarstein har små frysskåp i olika utföranden. Välj en färg som harmonierar med den övriga inredningen.

Mini-frysskåpet tar inte mycket plats och kan till och med ställas på ett annat skåp. Fördelen är då att det är lätt att nå innehållet. Välj en intressant färg som svart eller silver för att lyfta kökets utseende.

Det lilla frysskåpet har en volym på cirka 35 liter. Detta räcker för mindre mängder frysvaror och är optimal för ensamhushåll eller par. Storleken passar för lagring av grönsaker, glass eller mindre mängder kött, framför allt om hushållet även har ett kombiskåp.

Frysskåp eller frysbox - det rätta valet

Hos Klarstein kan du välja mellan frysskåp eller frysbox. Det är ett personligt val där flera aspekter spelar in.

Utrymme

Om du bestämmer dig för en frysbox, behöver du oftast mycket plats, då de större modellerna är breda och djupa. Bäst passar de i ett källarförråd. Mindre modeller är ungefär så breda som ett kylskåp och får även plats i köket.

Frysboxens fördelar

Frysboxar har fördelen att de håller kylan bättre, framför allt om de öppnas ofta. Hos ett klassiskt frysskåp leds kylan nedåt, vilket det även gör i en frysbox. Men eftersom öppningen är på ovansidan, stannar kylan i boxen. Detta gör att energiförbrukningen är lägre.

Hög prestanda och låg energiförbrukning

Det är möjligt att ha energisnåla frysskåp. Klarstein erbjuder modeller med de höga energiklasserna. Ett frysskåp med energiklass A+++ kan användas året om utan att du behöver oroa dig för en hög elräkning.

Välj ett frysskåp med energiklass A+++ om du värdesätter energisnåla vitvaror utan att vilja göra avkall på prestandan.

Viktiga tillbehör till frysskåpen

Många modeller har olika fack och lådor som underlättar organisationen av dina frysvaror. Vissa modeller kan lätt stängas av med ett knapptryck, vilket rekommenderas när du reser bort. Istärningslåda och isskrapa ingår.

Vill du få mer plats för frysvaror? Klarstein erbjuder frysskåp och frysboxar i olika storlekar. Läs mer om våra produkter på Klarstein.se!

Sidans topp