Dryckeskyl

Innehållsförteckning


Riktigt mycket plats för vatten & Co. i dryckeskyl

Är ditt kylskåp helt enkelt för litet för saft, vatten, lemonad och öl? Då är ett separat dryckeskylskåp en praktisk komplement i ditt kök. Det är inte bara funktionellt, utan också riktigt snyggt, för många dryckeskylskåp finns i coolt barutförande.

Välj till exempel ett dryckeskylskåp med glasdörr - det kommer dra blickarna til sig i ditt kök. Här ser du direkt vilka drycker du har på lager, och det kan vara många, beroende på hur stort kylskåpet är. Stora modeller kan rymma över 250 liter. Speciellt mycket plats finns till exempel i ett Gastro kylskåp.

Om du inte behöver så mycket plats för drycker så finns det även små modeller hos Klarstein. Det finns till exempel ett litet barkylskåp som rymmer 100 liter eller ännu mindre. Här får några mindre flaskor och dryckesboxar enkelt plats. Ett flaskkylskåp är ett praktiskt komplement i köket.

Kylskåpet håller dina drycker kalla även i källaren eller förrådet. För lagring av drycker för hela familjen, kollektivet eller kollegorna på arbetsplatsen passar större modeller som ett Gastro kylskåp som har riktigt mycket plats.

Många användningsområden för kylskåpet med dina favoritdrycker

Bredvid den klassista användningen av kylskåpet i köpet så finns det många områden för ditt nya dryckesklyskåp från Klarstein. Mindre modeller är till exempel perfekta för kontoret. Så behöver du inte gå ända till köket uta har alltid din kalla mjölk till kaffet eller en kall läsk i beredskap.

Även i det lilla studentrummet elle gästrummet ger ett litet barkylskåp en möjlighet att förvara drycker och snacks på ett yteffektivt sätt. Och apropå bar: små kylskåp passar perfekt i vardagsrummets barhörna eller kan stå på terrassen, fyllda med kalla drycke för dig och dina gäster vid nästa garden party.

Hur vore det med ett kylskåp med glasdörr, som lyses upp innifrån av en inställbar LED-belysning? Några av minidryckeskylarna kan du till och med ta med på resan. De kan kopplas til likströmmen i bilen, direkt i uttaget för cigarettändaren. Den är på så sätt perfekt för nästa semesterresa.

Givetvis kan du även använda dryckeskylen som minikylskåo för livsmedel. Det passar till exempel bra i uterummet eller pergolan. Från det stora dryckeskylskåpet som utökad kylmöjlighet i köket till minikylskåpet för kontoret eller nästa fest: hos Klarstein hittar du nu det kylskåp som passar dig!

Sidans topp