Dispenser

Klarstein Biggie Digital Bevaringsautomat Bevaringskastrull 27l 2000W Ädelstål
Biggie Digital - Kokanordning Rostfritt Stål 46 cm 48 cm
1.724,99 kr
Klarstein KonfiStar 60 Digital konserveringsapparat dryckesdispenser 60l 2500 Watt 100°C 180min
KonfiStar 60 Digital konserveringsapparat kokanordning Silver
2.345,99 kr
Klarstein Biggie inkokare rostfritt stål 27 liter 2000 W timer
Biggie - Kokanordning Rostfritt Stål 46 cm 42 cm
1.738,99 kr
Klarstein KonfiStar 50 Digital konserveringsapparat dryckesdispenser 50l 2500 Watt 100°C 180min
KonfiStar 50 Digital konserveringsapparat kokanordning Silver
2.000,99 kr
Klarstein Biggie Small Bevaringsautomat Bevaringskastrull 16 Liter 2000W Ädelstål
Biggie Small - Kokanordning Rostfritt Stål 46 cm 38 cm
1.614,99 kr
oneConcept Hazlehov Sixtett 6-fach dryckesautomat doserare väggmontering
Hazlehov Sixtett - glasflaska med kran dryckesfördelare Silver Metallic
496,99 kr
Klarstein KonfiStar 40 Digital konserveringsapparat dryckesdispenser 40L 2500 Watt 100°C 180min
KonfiStar 40 Digital konserveringsapparat kokanordning Silver
1.931,99 kr
Klarstein Biggie Bevaringsautomat Rostfritt stål 27 Liter 2000W Timer röd
Biggie - Kokanordning Röd Metallic 46 cm 47 cm
1.641,99 kr
Klarstein Biggie Eco konserveringsapparat & dryckesdispenser 1000W 30-100°C tappkran 9l
Biggie Eco konserveringsapparat 0 35 cm kokanordning
1.089,99 kr
oneconcept Hazlehov Rondel 4 dryckesbehållare doserare 4-delar ståuppställning
Hazlehov Rondel 4 - glasflaska med kran dryckesfördelare Silver Metallic
524,99 kr

Innehållsförteckning


Tappkransbehållare & dryckesdispensers – viktiga tillbehör för fester och event

Behållare med tappkran och dryckesdispensers får inte saknas på någon fest. Dessa produkter ger dig möjlighet att bjuda dina gäster på kylda drycker. Ölbryggningskitet är en specialitet. Överraska vänner eller familj med en hembryggd öl som övertygar genom sin klara och beska smak. Alla dryckesdispensers från Klarstein håller hög kvalitet och är enkla att använda.

Öltappar – olika modeller från Klarstein

En öltapp drivs med hjälp av elektricitet och kopplas till ett ölfat. Välj sort efter din personliga smak och placera ölfatet i behållaren. Fatens anslutningar är standardiserade och det innebär att du kan köpa ett fat med den typ av öl du föredrar, utan att begränsas när det gäller din personliga smak.

Njut av en öl med angenäm temperatur

På Klarstein.de kan du köpa en öltapp som motsvarar dina individuella krav. Modellerna är små och kompakta. De tar liten plats. Ölet har en angenäm temperatur när det tappas från kranen. Ytterligare en fördel är att du inte behöver ta hand om en massa öppna ölflaskor när festen är slut. Ölet lagras optimalt och blir därför inte heller avslaget även om du inte förbrukar hela mängden på en kväll.

Perfekt för trädgårdsfesten

En behållare med tappkran är en riktigt bra investering för trädgårdsfesten. Tack vare den kompakta storleken kan du utan problem ta med dig din egen öldispenser. Eftersom det går snabbt och enkelt att byta ölfat är det möjligt att när som helst förse ett stort antal gäster med en kall öl. Allt som krävs för att använda dispensern är ett klassiskt eluttag.

Kolsyrepatron till dryckesdispenser med tappkran

Dryckesdispensers med tappkran från Klarstein fungerar med en kolsyrepatron. Denna är utbytbar. Inköpet kan enkelt och okomplicerat göras genom ett praktiskt pantsystem. Du lämnar in en tom patron och byter den mot en ny. Det är en enkel och okomplicerad process som också skonar miljön.

Glöggvärmare – värmande drycker för den kalla årstiden

Hos Klarstein kan du inte bara köpa en dryckesdispenser för att skämma bort dina gäster med kalla drycker. Som komplement eller alternativ kan du också välja en glöggvärmare. God glögg med eller utan alkohol är precis rätt dryck för kalla dagar. När du väljer en glöggvärmare från Klarstein kan du njuta av drycken även när du inte är på julmarknad.

Enkel och effektiv användning

Allt du behöver för att använda en glöggvärmare är ett eluttag. De olika modellerna skiljer sig åt främst vad gäller kapacitet. För mindre fester räcker de enklare modellerna med en kapacitet på 30 koppar eller 16 liter. Behöver du en glöggvärmare för ett större event eller många gäster väljer du en modell med en kapacitet på 27 liter.

Elegant design av rostfritt stål

Modellerna övertygar inte bara tack vare en hög funktionalitet, utan också genom en elegant design. Element av rostfritt stål i kombination med svart plast utgör ett blickfång. Eftersom tappkranen är integrerad i värmaren är det enkelt och säkert att servera glöggen.

Ölbryggningskit – servera din egen öl

Har du alltid velat brygga din egen öl med en individuell prägel? Klarstein erbjuder dig ett kit med vilket du kan brygga den perfekta ölen, även utan förkunskaper. Du kan välja mellan olika kit som skiljer sig åt bland annat vad gäller design och storlek. Med modellen Mundschenk XXL är det möjligt att brygga upp till 50 liter öl. Alla ölbryggningskit från Klarstein är tillverkade av högklassigt rostfritt stål och övertygar med en hög kvalitet.

Vill du ha mer information om dryckesdispensers från de olika kategorierna? Besök gärna online-butiken på Klarstein.se och låt dig inspireras. Rätt dispenser för dina behov finns garanterat i sortimentet.

Sidans topp