Pedalhinkar

Klarstein ekosystem avfallshink rostfritt stål 45 liter återvinning
Ökosystem - Soptunna med pedal Silver Metallic 60,5 cm 47,5 cm
1.308,99 kr
Klarstein Ekosystem Soptunna Sopsorterare 45L (3 x 15 L) Rostfritt stål
Ökosystem² - Soptunna med pedal polyeten Silver Metallic Svart
1.642,99 kr
Klarstein Trash Gordon pedalhink 30l / 2x15l ljudlös PP rostfritt stål svart
Trash Gordon pedalhink 0 41 cm soptunna med pedal
1.336,99 kr
Klarstein Ekosystem Soptunna Sopsorteringstunna Sopsorterare 45L (3x15 L) svart
Ökosystem - Soptunna med pedal Svart 60,5 cm 47,5 cm
1.684,99 kr
Klarstein Grandmaster Trash Tramphink 54L / 3 stk 18L ljudlös PP rostfritt stål
Grandmaster Trash Tramphink 0 60 cm soptunna med pedal
2.505,99 kr

Pedalhinkar

Oavsett om det är i köket, badrummet eller någon annanstans behöver man alltid något att slänga sitt skräp i. Därför bör alla hushåll ha en soptunna. Om du är trött på att ständigt behöva böja dig ned, smutsa ned soptunnan och belasta ryggen kan du köpa en pedalhink. Här kan du läsa vad som kännetecknar dessa moderna exemplar, vad de kan användas till och vilka olika egenskaper de har.

Vad är speciellt med pedalhinkar?

Sophinken har en fotpedal som gör att användningen blir mycket smidigare och mer skonsam mot ryggen. Du behöver inte vidröra sophinken med händerna. Trampa bara på pedalen och släng skräpet i hinken. När du släpper taget om pedalen stänger sig locket av sig självt. Fingeravtryck eller avfallsrester på sophinken är ett minne blott. Större varianter med en volym på upp till 30 liter eller mer är de perfekta pedalhinkarna för köket. Den tätt förslutna insidan håller tillbaka lukterna från skräpet. De kan användas på många olika platser, exempelvis:

 • Kök

 • Andra rum i bostaden, som badrummet

 • Trädgård

 • Kontor

 • Restauranger

Olika typer av pedalhinkar med olika egenskaper

En soptunna med fack gör att olika typer av skräp kan samlas upp separat. Du väljer själv om du föredrar en soptunna med två eller tre uttagbara fack. Soptunnan Grandmaster Trash från Klarstein har tre behållare med en volym på 18 liter vardera där du kan sortera olika typer av avfall, som:

 • Restavfall

 • Matavfall

 • Gul påse

 • Utsida i stabilt rostfritt stål

 • Pedal av hållbart rostfritt stål

 • Halkfri, lätthanterlig fotpedal

 • Tätt slutet lock

 • Enkel rengöring

Köpa pedalhink- vilken ska jag välja?

Pedalhinkar kan enkelt öppnas genom att trampa på fotpedalen. Du väljer själv om du vill ha en tunna med en inbyggd hink eller en modell med två eller tre uttagbara hinkar. På så sätt kan du sortera ditt skräp smidigt och enkelt. Alla hinkar på insidan kan tas ut separat. Även soptunnans volym varierar. Välj den storlek som passar till ditt rum och till den mängd avfall du behöver slänga. Särskilt praktiska är lock med en smidig och ljudlös Soft-Close-funktion. Kolla igenom sortimentet från electronic.star. Här hittar du soptunnor i olika utföranden, material och färger i hög kvalitet. Rostfritt stål kännetecknas av robusthet, hållbarhet och enkel rengöring. Modellerna är moderna, högkvalitativa och briljerar med sin attraktiva design.

Vanliga frågor

Vad är en pedalhink?

Soptunnor är ett måste i varje hushåll. Särskilt populära är pedalhinkar, som smidigt öppnas genom att du trampar på fotpedalen och därför inte behöver böja dig ned. På så sätt har du händerna fria för att sortera ditt skräp. Dåliga lukter hålls tillbaka av det tätt förslutande locket.

Vilka är fördelarna med pedalhinkar?

Eftersom du inte behöver öppna soptunnan, som finns i olika storlekar, med händerna, blir det både smidigt och hygieniskt att göra dig av med ditt avfall. Locket stänger sig självt på ett smidigt och tystlåtet sätt. En soptunna med fack gör det ännu enklare att återvinna olika typer av skräp.

Vad kan pedalhinken användas till?

Pedalhinken kan användas i köket, i badrummet och på många andra platser som i trädgården eller på kontoret. Alla behållarna består av lättskötta material.
Sidans topp