Nu blir det varmt

Elgrillen på 400°C

Elgrillar ger ingen grillsmak och köttet blir intetsägande? Inte med vår grill! Utvecklad av den tyske ingenjören Felix Renniesund känd från kabel-TV -„Abenteuer Leben“, det bärbara grillgeniet uppnår hela 400 °C– dubbelt så mycket som vanliga el-grillar.
En förstklassig grill-upplevelse garanteras här!

Kompakt kraft

Grillen är perfekt som platsbesparande stativ- eller bordsgrill för balkongen. Ingen öppen eld, men med full kraft som en kolgrill, imponerar den med den superenkla och intuitiva driften. Slå på, grilla, njut!

Till produkten

J‘adore Hot Core

Tack vare den integrerade 400 °C Hot Core - tekniken kan du även grilla stora stekar – på pricken! Resultatet? Aromatisk-saftigt kött och en delikat karamelliserad skorpa…mmmh!

Till produkten

Säker och ren

Varmt hölje och ett irriterande skrubbande av grillgallret efteråt? Inte med den här grillen! Tack vare den dubbelväggiga grillskålen och värmeslukande vattenbad blir värmen utsidan max 40 °C. Och det bästa: galler och kar är diskmaskinståliga.

Till produkten

En för alla!

Med grillen blir alla mätta. Ledtråd: Med ett 3-zon-system kan biffar, korv, grönsaker och bröd grillas samtidigt och detta med individuellt anpassad grilltemperatur. Det kan inte bli bättre, eller?

Till produkten

Of u nu een barbecue-gourmetfreak, macho man of city couple bent - de Grillkern is er voor iedereen!

Sidans topp