Upptäck Klarstein på nytt
Allt för ditt Comforting Mode

Ett mysigt hem i en behaglig miljö är A och O för att kunna koppla av. Så när temperaturen stiger vill vi ha ett behagligt inomhusklimat och undvika alltför hög luftfuktighet. Under kyliga dagar vill vi ha det varmt och mysigt. Klarstein hjälper dig med smarta produkter för att enkelt nå ditt individuella Comforting Mode. Koppla av, ladda batterierna, stäng av och ägna dig åt dina hobbys i din eget privata lilla hemmaspa.

Håll huvudet kallt med Klarstein

Föreställ dig hur varma sommardagar var tidigare: Svettdroppar bildades på pannan, din T-shirt blev genomblöt direkt och det var nästan omöjligt att koppla av. Det var då det! Nu kan du förbereda både dig själv och ditt inomhusklimat inför sådana situationer: Vår Klarstein Klimatrepertoar blåser, kyler och luftkonditionerar systematiskt för att nå temperaturen du tycker är mest behaglig så att du kan fortsätta att röra dig i ditt hem i ditt Comforting Mode

Klarstein Luftkonditionering

Ingenting slår ett bra inomhusklimat: Friskt, men inte för kallt, så att du kan koppla av med lätt träning eller en film och återhämta dig från det varma vädret ute. Så säg nej till hettan: Om du ställer in önskad individuell temperatur med den inbyggda timern kan du se fram emot en lägenhet i perfekt temperatur redan på vägen hem, njuta av ditt Comforting Mode och hålla huvudet kallt i ordets rätta bemärkelse.

Klarstein Luftkylare

Vi introducerar: Ferrarin bland luftkonditioneringsenheter – Klarstein Luftkylaren. Med en inbyggd fläkt och parallella funktioner för kylning, fuktning och rengöring av din rumsluft är du optimalt förberedd för alla klimatförhållanden. Designa din livsmiljö intuitivt efter dina personliga behov, så att du helt kan ägna dig åt dina favoritaktiviteter hemma och koppla av.

Klarstein Fläktar

När värmen bara stiger i ditt vardagsrum, längtar du då efter en uppfriskande bris när du stänger ögonen med svettpärlor i pannan? Våra Klarstein-fläktar, som antingen hänger i taket, står som fina pelare, robusta torn eller finns som klassiska fristående fläktar, garanterar behagligt blåsiga stunder i soffan. Så: behöver du en frisk bris?

Många faktorer påverkar kvaliteten av din inomhusluft. På detta sätt utgör luftens renhet och luftfuktighet grunden för ett hälsosamt liv på lång sikt. God luft skapar välbefinnande, koncentration, avkoppling och en vilja att spendera mycket längre tid i ditt favoritrum. Med våra Klarstein Luftrenare kan du ge ditt inomhusklimat den sista finslipningen för en behaglig inomhusluft.

Klarstein Luftrenare

Andas in, andas ut, gå in i Comforting Mode! Allt detta är mycket trevligare med ren luft. Speciellt bra för allergiker: Damm, hårstrån som flyger runt och lukter från dina husdjur och kvalster kan effektivt filtreras bort och avlägsnas. Ju mer frisk luft din organism får, desto bättre kan den fungera och utveckla en känsla av välbefinnande.

Klarstein Luftfuktare

Alla vet att för hög luftfuktighet kan anstränga vårt hjärt- och kärlsystem och stressa oss: Vi börjar svettas, våra kläder blir kladdiga, allt fastnar, vi känner oss obekväma. Klarstein har lösningen: Luftfuktare! Det systematiska avlägsnandet av överflödig fukt från rumsluften balanserar vårt klimat igen, minskar kondens och mögel. Så här hittar du din perfekta avslappningsprodukt för ditt badrum eller sovrum.

Klarstein Luftfuktare

Det finns också detta fall av inomhusklimatet: Torr uppvärmningsluft i vardagsrummet och sovrummet kan torka ut våra slemhinnor och framför allt göra det svårt för astmatiker att andas. De goda nyheterna: Klarstein kan hjälpa till här också! Våra luftfuktare tillför luften extra fukt vilket får dina luftvägar att slappna av och tillförseln av frisk luft ger hemmet en känsla av välbefinnande igen.

Få det varmt och mysigt med Klarstein

Till alla gosmonster och värmefans ibland oss: Från och med nu kommer vi att mata våra varma tankar med smarta Klarstein-prylar som direkt försätter dig i Comforting Mode– och även smälter in harmoniskt i din lilla oas där hemma – för trots allt spelar även det visuella en stor roll!

Klarstein Värmefiltar

Pröva att mysa! Vare sig du använder den i sängen, soffan eller i din sköna fåtölj framför TV:n: Med våra mjuka elektriska värmefiltar från Klarstein sveper du dig in i mysig värme med ett knapptryck, som får dig att känna dig trygg, gosig och varm. Kroppen kan successivt slappna av. Luta dig tillbaka, slut ögonen eller lyssna på din omgivning i ett nästan meditativt tillstånd. Det viktigaste är: Att du mår bra.

Klarstein Infravärmare

Uppvärmning enligt solens princip: Våra Klarstein Infravärmare värmer dig och dina föremål via infraröd strålning istället för att värma upp luften och röra upp damm. Ingen mer värme går förlorad och lufttorkningen minskar... det som återstår är en behagligt varm rumstemperatur, som helt kan anpassas efter dig och dina behov.

Klarstein Kaminer

Är en öppen spis hemma med dansande lågor A och O för att få myskänsla? Då är ditt Comforting Mode bara ett eluttag bort. Med våra eldrivna Eldstäder från Klarstein kan du skapa en rustik stugkänsla tack vare den förbluffande verklighetstrogna eldsimuleringen, ljusstyrkeregleringen och den inbyggda värmeeffekten – varma fötter och ett snygg design ingår.

Sidans topp