Innehållsförteckning


Klarsteins strykjärn för garanterat skrynkelfria skjortor

Slut med fula veck i blusen eller skrynkliga skjortor och byxor! Dagen ska börja stressfritt och okomplicerat och den börjar ju redan när du hämtar dina kläder ur skåpet. En slätstruken skjorta eller skrynkelfri blus lägger grunden för en välfungerande och avslappnad dag. En lyckad dag börjar med Klarsteins tillförlitliga ångstrykjärn.

Effektiv strykning på kort tid

Klarsteins strykjärn utmärker sig med sin praktiska och familjevänliga design. Ett ångstrykjärn från Klarstein glider lätt över alla ovälkomna veck och slätar till dina kläder på nolltid, vare sig du har en stor tvätthög framför dig eller ett enstaka plagg som måste strykas innan jobbet.

Inom knappt en och en halv minut är strykjärnet uppvärmt och redo för användning och garanterar därmed välstrukna kläder inom kort tid. Värme och tryck fördelas jämt över plagget och ger ett perfekt resultat. Naturligtvis är även säkerheten viktig hos apparater från Klarstein. Den stora och stabila hållaren för strykjärnet garanterar en säker användning i alla situationer.

Sidans topp