Innehållsförteckning


Luftrenare - Med aktiva kolfilter och ozonrenare för renare luft

Med flera miljoner negativt laddade joner per kubikcentimeter säkerställer luftrenarna från Klarsteins sortiment renare luft i alla rum. Och den förbättrade andningsluften leder till en tydlig må-bra-upplevelse och garanterar en ökad koncentrationsförmåga. Du kan göra det med en ozon luftrenare eller air purifier, då får du en renare miljö.

Må bättre med frisk luft och eliminera obehagliga lukter av mat eller cigaretter med en Klarstein luftrenare och bekämpa dammet i huset utan större ansträngning. De pålitliga luftrenarna från Klarstein har aktivt kolfilter och jonisator. Det aktiva kolfiltret, som är mycket effektivt, avlägsnar enkelt damm och andra små partiklar från luften. Med en dammsugare eller air purifier kan filtret rengöras utan ansträngning och förblir därmed konsekvent effektivt.

Luftrenare med integrerad jonisator bekämpar obehagliga lukter

Den inbyggda jonisatorn i luftrenarna från Klarstein garanterar ett trevligt lukt-klimat i varje rum och kan kopplas på efter behov. När jonisatorn är i påläge, laddar den luften med negativa joner. Dessa joner drar sedan till sig damm- och luktpartiklarna i luften och låter dem sjunka till golvet. Med en dammsugare eller en fluftrenare jonisator kan dammet sedan tas bort utan problem.

Läs mer

Luftfuktare & luftrenare test

Sidans topp