klarstein about us

Läs mer om Klarstein

​Vilka vi är: Klarstein made in Germany

Klarstein grundades 2008 i Berlin och är ett internationellt team med fokus på pålitliga hushålls- och Modern Living-produkter, som gör vardagen hemma särskilt bekväm.
För oss på Klarstein kommer autenticitet, pålitlighet och vår egen entusiasm för våra produkter i första hand. Att föra vidare detta till våra kunder är vårt credo.

Vad vi gör: Klarsteins produkter

Vi utformar produkter som följer med dig från morgonkaffet till middagsbjudningen på kvällen och som sömlöst och stödjande integreras in i din vardag där hemma.
Oavsett vilket läge du befinner dig i – från träningsglädje till hemmakontor, städmani, matlagningslust eller avslappning och underhållning i vardagsrummet där hemma - erbjuder vår breda produktportfölj alltid passande stöd.

Vår filosofi: Klarstein-kvalitet

Som berlinskt märke är hög kvalitet, intuitiv design och pålitlig funktionalitet särskilt viktigt för oss.
Från produktdesign, teknisk konception till marknadsföring kommer nästan allt från vårt företag. Vår drivkraft?
Vi älskar själva våra produkthjältar och använder oss samtidigt av världsomfattande trender och all feedback från våra kunder för ständigt reflektion, optimering och utökning av vårt sortiment.

Klarstein x Berlin Brands Group

Klarstein är ett märke i Berlin Brands Groupin, där det fortfarande framgångsrikt växer internationellt - inte minst tack vare över 70 marknadsföringsexperter, 100 reklamkanaler världen över och 3 miljoner butiksbesökare hos BBG varje månad.
Äger du själv ett varumärke och vill sälja det på ett effektivt sätt?
Kontakta oss då nu.

Sidans topp