Innehållsförteckning


Gashällen – en favorit bland både hobbykockar och professionella kockar

När du köper en gasspis kan du dra nytta av många fördelar när du kokar eller steker mat. Att laga mat på en gasspis är nämligen mycket praktiskt. Det beror på att den önskade värmen uppnås omedelbart. Den direkta värmetillförseln minskar också tillagningstiden, så att du med en gashäll för gasol inte bara sparar pengar utan också skonar miljön.

Upptäck det breda utbudet på Klarstein

För några år sedan påträffades en gashäll 90 cm – eller större varianter – främst i restaurangbranschen, men idag ser det annorlunda ut. Faktum är att matlagning på gashäll blir alltmer populärt även i privata hushåll. Utbudet på Klarstein har också anpassats till denna ökade efterfrågan, så att du med bara några klick kan köpa exakt den gasspis som helt och hållet uppfyller dina behov, önskemål och krav.

Funktionell och innovativ – spisar med gashäll för gasol

Hos Klarstein kan du välja vilken typ av 90 cm gashäll du vill ha. Urvalet är stort vad gäller design, funktionalitet, storlek och funktioner. Faktum är också att en gashäll inte på något sätt erbjuder sämre kvalitet än en spis med induktionshäll.

I vårt stora sortiment kan du också hitta spisar med gashällar där lågorna inte längre är öppna. På modellerna i denna kategori täcks kokplattorna av en yta av glaskeramiskt material. På så sätt får du en högre säkerhet och extra bekvämlighet utan att behöva avstå från fördelarna med att laga mat på en gashäll.

Matlagning på gasspis har en lång tradition

Redan på 1700-talet lagade människor mat med hjälp av gas. Det var långt innan den elektriska spishällen introducerades. Men om du gör en jämförelse mellan de moderna spisarna med gasol-gashäll och de traditionella gasspisarna har mycket hänt. Gashällarna som används idag i små, medelstora och stora kök har moderniserats avsevärt. De har en attraktiv design och briljerar också med anmärkningsvärda säkerhetsstandarder. Att laga mat på en gasspis är inte bara kul, det är också väldigt säkert.

Upptäck det stora utbudet på Klarstein

På Klarstein.se kan du hitta exakt de spisar med gashäll som krav till fullo uppfyller dina. Såväl Ignito Domino-hällen som Victoria 4-zonshällen eller Goldflame Domino-hällen utmärker sig genom många fördelaktiga egenskaper. Oavsett om du efterfrågar automatisk avstängning, extra galler av gjutjärn, mässing- eller Sabafbrännare eller en fristående häll – valet är ditt. I varje fall är kvaliteten avgörande. Vilken gashällsmodell får ditt hjärta att slå snabbare?

Kalahari Ignitos inbyggbara häll för gas och el har en fristående spishäll med 4 zoner och är utrustad med en robust Sabaf-brännare. Värmen genereras med naturgas eller gasol. Vill du ha mer? Välj då den fristående Ignito-gashällen med 5 zoner, säkerhetsventiler och automatisk avstängning. Den kommer med ett wok-galler i rostfritt stål samt gjutjärnsgaller.

En annan höjdpunkt från Klarstein-sortimentet är Alchemist med 4 zoner och aluminiumbrännare. Förutom gjutjärnsgaller ingår också en tryckregulator vilket förbättrar kvaliteten.

Upptäck urvalet på Klarstein idag

Ta dig tid att titta igenom Klarsteins sortiment. Du kommer att stöta på många högkvalitativa gashällar att inspireras av från utvalda tillverkare. Var och en av de innovativa hällarna utmärker sig genom individuella fördelar.

Det lönar sig att ta en titt "bakom kulisserna". Genom att klicka på de enskilda erbjudandena kan du ta reda på mer om produkternas funktionalitet och fördelar. Vare sig det gäller små, medelstora eller stora kök – hos Klarstein har du alltid ett val när det gäller att hitta en attraktiv, högpresterande och prisvärd gashäll. Vilken väljer du?

Sidans topp