Upptäck Klarstein på nytt
Allt för ditt Storing Mode

Städa upp, stoppa undan, frys in, förbered: Gör köket rent och prydligt utan att behöva slänga mat. Gör i ordning dina favoritsnacks inför den stressiga morgonen, låt lasagnen dra till sig lite extra i kylskåpet och blanda lite uppfriskande mineralvatten med citronskivor, mynta och ingefära och ta med det på vägen. Är du mer av en barista innerst inne och bjuder på en färsk espresso då och då? Då erbjuder vi en fantastisk dryckesupplevelse och säger: Förvaring har nog aldrig inneburit så mycket nöje som nu. Börja fynda och låt dig överraskas.

Mat och dryck på lager med Klarstein

Det som en gång var vanligt hos våra mor- och farföräldrar är superpraktiskt än idag: Ett hemmaförråd av livsmedel. Oavsett om du förvarar maten för att laga lyxmat i helgen, om du gjort storkok för att äta under veckan eller helt enkelt fryser in den tills vidare: Med denna metod sparar du inte bara tid som du annars hade lagt på ett spontant besök till matbutiken, utan håller dig även redo för att när som helst ska kunna börja laga när du får oväntat besök eller plötsligt blir vrålhungrig. Och dessutom kan vi alla minska vårt matavfall lite grann eftersom: Om du inte känner för att äta gårdagens gratäng kan du helt enkelt stoppa den i de lufttäta Matlådorna från Klarstein.
Ge det ett försök...

Klarstein Behållare och Lådor

Älskar du att laga storkok så att du har menyn färdig för veckan som kommer och så att du alltid kan matcha din aptit med rätt maträtt? Vill du ha förvaringsmöjligheter för potatis, lök eller kryddor som gör att dina livsmedel inte bara finns nära till hands, utan även ger ditt kök en dekorativ touch? Då har du kommit rätt: Våra Klarstein Behållare och Lådor gör det busenkelt att förbereda måltider. Från kallskuret, färskt bröd och kakor till gratänger kan du förpacka allt helt lufttätt, förvara det säkert och servera det när du vill.

Klarstein Ugnsformar & Salladsskålar

För alla som älskar att hacka, blanda, varva och strö: Våra Klarstein Ugnsformar och Glasskålar för sallad och alla sorters delikatesser har inte bara gott om plats för dina ingredienser, utan skapar även ett elegant intryck på varje matbord med sin stilrena design. På så sätt trollas smakrika potatisgratänger, färgglada sallader och underbart söt tiramisu fram som av sig självt - och kan dessutom enkelt förvaras och dra till sig i kylskåpet. Vi säger: Bon Appétit!

Klarstein Telådor

Lavendel, honung-mint, äpple-apelsin eller välsmakande kanelnyanser som möter kryddig ingefära... I teernas värld är de kulinariska gränserna bokstavligen flytande, och kombinationsmöjligheterna är nästan oändliga. Med lite nybryggt te kan du och dina gäster njuta av lugn, trivsamhet och trevligt sällskap.​ Våra Klarstein Telådor och Träaskar ser inte bara till att påsar och blandningar håller sig färska, utan även att de kan presenteras på ett snyggt och översiktligt sätt. Valet och kvalet skapar glad förväntan!

Mat och dryck to go med Klarstein

Gör din måltid portabel! Med Klarstein Lunchlådor, Brödlådor och Dryckesflaskor är du och din familj utrustade med kulinariska, individuella och portabla smakupplevelser från morgon till kväll. På så sätt kan ni njuta av en näringsrik lunch, hälsosamma och fräscha snacks som en mini-buffé på eftermiddagen eller lite uppfriskande hemmagjort iste och stärka krafterna när ni är ute och reser.

Klarstein Lunchlådor & Brödlådor

Ta med maten överallt! Varför? Du sparar pengar, du vet exakt vad som är i dina hemmagjorda godsaker, du har oändliga variations- och kombinationsmöjligheter och du lever dessutom hållbart. Oavsett om det är en söt frukost, en välsmakande lunch eller en mättande måltid to go: Våra Klarstein Måltidsmästare följer med dig överallt med perfekta portioner och med läckagefria förslutningar. När du är tillbaka hemma kan du enkelt rengöra dem i diskmaskinen och direkt fylla på dem med mat inför nästa dag. Det gör det roligare att vara på språng, eller hur?

Klarstein Dryckesflaskor

Fanta eller Capri-Sun tillhör dåtiden! Nu kan du och dina barn ta med favoritdrycken i ryggsäcken - blandad precis hur ni vill. På så sätt tröttnar barnen inte under träningen, på cykelturen eller i skolan.
Plus: Du slipper onödig plast och de kemiska tillsatser som finns i köpta drycker och får en hälsosammare och mer hållbar dryckesupplevelse. Det blir alltid roligt att släcka törsten!

Klarstein Barnservis

Vi känner alla till det: Man är på resande fot med barnen - och man vet att det kan ta lång tid. Att mata de små rovdjuren kan bli en riktig utmaning. För promenader i parken och den långa bilfärden med paus på rastplatsen - serviser och bestick to go bör inte bara vara aptitretande för de hungriga munnarna, utan även slitstarka och enkla att packa. Inget problem för Klarstein: Med våra barnserviser och träbestick av kemikaliefri bambu är du perfekt utrustad för varje utflykt.

Fler Klarstein Köksredskap

Sidans topp