Upptäck Klarstein på nytt
Allt för ditt Cleaning Mode

Ordning är halva livet. Ett städat och rent hem är inte bara välgörande, utan ger även bättre översikt över dina projekt, önskemål och mål. Vilka föremål och minnen betyder extra mycket för dig? Vad vill du gömma undan eller hålla bortom synhåll? Med våra effektiva Klarstein Ordningsvakter kan du bekämpa fläckar på mattan, disktorn, tvättberg och skräphögar - och du kommer garanterat att vinna striden. Alltså: Är du i Cleaning Mode? Vi är redo!

Farväl till tvättberg med Klarstein

Tvätta, torka, stryka... I Cleaning Mode tar vi först och främst hand om det som ligger på golvet: Tvättbergen! För att få en bra start är det viktigt att sortera allt i förväg. Vittvätt kan ljusas upp med lite miljövänligt citronpulver, svarta kläder ska behålla sin djupa färg så länge som möjligt, kökshanddukar ska hålla sig hygieniska och fräscha och färgglada textilier bör tvättas så att deras vackra färger bevaras - därför separerar vi tvätten. Glöm inte bort den rätta temperaturen! Efteråt torkas och stryks tvätten för allt vad den är värd. Det som de flesta tycker är tradigt hushållsarbete blir nu riktigt roligt med de smarta och effektiva Städapparaterna från Klarstein, eftersom du direkt kommer se vilka framsteg du gjort. Vi kör igång!

Klarstein Tvättmaskiner och Torktumlare

Med våra klassiska tvättmaskiner och torktumlare för stora bostäder, smalare modeller för singelhushåll och husbilar, eller skjorttorkare för ungkarlar och upptagna människor kommer du att besegra ditt tvättberg på nolltid. Och extra viktigt för Klarstein: En intuitiv hantering. In med tvätten, stäng luckan, tryck på knappen, och allt är klart. Vi vill inte att du ska gå miste om din dyrbara tid med komplicerade bruksanvisningar, utan istället ge dig utrymme för det som betyder mest i livet utan att du behöver säga nej till ditt Cleaning Mode. Med Klarstein får du allt detta i ett enda svep.

Klarstein Strykjärn

Vem känner inte igen det här: „Stryk mig!“hör vi ofta när vi tar en titt på våra skjortor, blusar och byxor, och som vi allt för ofta skjuter upp till senare. Stopp! Med våra Klarstein Strykjärn behöver du aldrig mer skämmas för att du prokrastinerar! Inbyggda ångningsmöjligheter, en kraftfull basstation och strykplattor som glider helt friktionsfritt gör att dina kläder blir skrynkelfria snabbare än ditt favoritavsnitt på Netflix hunnit ta slut. Ska vi slå vad?

Adjö till smulor med Klarstein

Hoppar du upp från sängen på morgonen barfota och går direkt till kaffebryggaren? Älskar du att kila runt i vardagsrummet i strumplästen? Då vet du säkert hur behagligt det känns med ett rent golv, så att du inte direkt behöver skaka bort damm och smulor från fötterna när du sätter dig på soffan eller sängen. Säg hejdå till dammråttorna. Våra Klarstein Dammsugare hjälper dig och ger ditt Cleaning Mode det där lilla extra - i vått och torrt. Hänger du på?

Klarstein Sladdlösa Dammsugare

Utan både sladd och påse men med full kraft: Med våra Klarstein Sladdlösa Dammsugare säger du inte bara hejdå till golvsmutsen, utan även till stressigt sladdkaos och solkiga dammsugarpåsar. På ett mångsidigt, lätthanterligt och flexibelt sätt kan du följa med den runt i hemmet, ta med den på semestern och diskret förvara den efter städningen. Då blir det genast mycket roligare att städa bort de där jobbiga smulorna.

Klarstein Dammsugare och Robotdammsugare

Att dammsuga kan vara riktigt motiverande - framför allt när du blir av med dammtussarna i badrummet, brödsmulorna i köket och chipsresterna från soffan och hör det där tillfredsställande, knastrande ljudet. 1:0 till dig och din Klarstein Dammsugare! Har du inte tid för att dammsuga manuellt? Det är inte heller något problem: Våra Klarstein Robotdammsugare tar över kampen mot smulorna när du är iväg - eller när du bara vill vila fötterna ett tag.

Klarstein Torr- och våtdammsugare

Är du i ett riktigt Cleaning Mode? Vad sägs om en torr- och våtdammsugare? Rengör ditt eget lilla kungadöme som ett riktigt proffs med dammsugarens inbyggda sug- och torkfunktion och ta upp kampen mot smulorna under matbordet, dammråttorna under sängen och fläckarna på kaklet i badrummet. Nu kan du ge en helt ny innebörd till ordet „spegelblank“ och ta hemtrevligheten till en helt ny nivå - det kommer du att märka!

Ciao till kaos i köket med Klarstein

Tvätten är färdig, golvet är rent - nu är det bara diskberget och soppåsen i köket kvar. Behöver du alltid diska för hand i en evighet? Stinker soppåsen för glatta livet i soptunnan? Räddningen är nära: I det sista steget av ditt Cleaning Mode gör våra automatiska hushållshjältar att du kommer igång på riktigt. Så snart som din nya Klarstein Diskmaskin är på plats rengör den din disk tystlåtet och låter den tomma diskbänken glänsa igen. Under tiden slukar våra Klarstein Soptunnor upp matrester och smuts på ett diskret sätt och smälter perfekt in i din köksinredning. Köket blir snabbt den nya favoritplatsen igen.

Klarstein Diskmaskiner

Både i miniversion för kokvrån eller i stort format för hela familjen: Klarstein Diskmaskin gör det roligt att baka och laga mat, för ett knapptryck är allt som behövs för diskningen efteråt. Tiderna då en läcker trerättersmeny alltid innebar ett bombnedslag i köket är förbi. Sätt dig istället med ett glas vin tillsammans med dina nära och kära och avsluta kvällen på ett härligt och avslappnat sätt. Din Klarstein Diskmaskin gör resten.

Klarstein Soptunnor

Soptunnor är riktigt underskattade! De med pedalfunktion är en populär klassiker som vi självklart inte vill att du ska gå miste om. De är extremt robusta, håller i flera generationer och klarar av varje flytt. Men vi har något mer i rockärmen: Med våra sensordrivna soptunnor slipper du onödig kontakt med soporna. Helt utan beröring öppnar de sig precis när du vill. Oönskad lukt eller kontakt? Inte en chans! De är extremt robusta, har stor kapacitet, håller i flera generation och klarar av varje flytt. Soporna håller sig utom synhåll och dina händer håller sig rena. Win-win!

Sidans topp