Golvfläkt

Klarstein Neo Stream Stående Fläkt VarioFresh 3D 30W WhisperFlow Vit
Neo Stream Stående Fläkt
893,99 kr
Klarstein Airflex 360°- golvfläkt kroppsensor 65 W fjärrkontroll vit
Airflex - Ståfläkt
1.183,99 kr
Klarstein Ethos High Performance metall-golvfläkt, 16
Ethos High Performance metall-golvfläkt
1.036,99 kr
Klarstein Black Blizzard 2G golvfläkt set med 2, 50W 40,6cm oscillation
Black Blizzard 2G ståfläkt set med 2 Svart
5.505,99 kr
Klarstein Summerjam golvfläkt 2 pack-set golvfläkt 50W 3 steg svart
Summerjam - golvfläkt-set fristående fläkt Svart
2.435,99 kr
Klarstein Ethos High Performance metall-golvfläkt, 16
Ethos High Performance metall-golvfläkt
1.101,99 kr
Klarstein Summerjam golvfläkt 2 pack-set golvfläkt 50W 3 steg grå
Summerjam - golvfläkt-set fristående fläkt Grå
2.261,99 kr
Klarstein Summerjam golvfläkt 2 pack-set golvfläkt 50W 3 steg vit
Summerjam - golvfläkt-set fristående fläkt Vit
2.435,99 kr
Klarstein Airflex 360°- golvfläkt kroppsensor 65 W fjärrkontroll vit
Airflex - Ståfläkt
1.114,99 kr
Klarstein Silent Storm Ståventilation Set om 2 16
Silent Storm - golvfläkt-set Vit fristående fläkt
3.826,99 kr

Behagliga temperaturer i bostaden med en golvfläkt

När sommaren tar fart och temperaturerna stiger blir det ofta obehagligt varmt i bostaden. Särskilt när det handlar om en takvåning eller om rum med mycket middagssol längtar många efter lite svalka. En golvfläkt är perfekt för att ge frisk vind till bostaden! Den som köper en golvfläkt kan använda den i vardagsrummet, barnrummet eller sovrummet. Klarsteins sortiment har golvfläktar i olika utformningar som skapar ett behagligt inomhusklimat. De praktiska fläktarna är även användbara på kontoret, eftersom det blir lättare att jobba!

Så fungerar en golvfläkt

Alla modeller har samma funktion. De eldrivna vingarna är monterade i en gallerkåpa och sätter luften i rörelse. Rumstemperaturen håller sig på samma nivå, men luften i rummet känns svalare. Det milda draget är helt ofarligt för hälsan och har en behaglig effekt som gör att man kan andas lättare.

Stativet försäkrar ett säkert fäste. Dessutom är fläkten mobil och kan placeras var som helst. Energiförbrukningen är låg eftersom våra fläktar arbetar med en effekt på mellan 28 och 65 watt. Golvfläktar är prisvärda och kraftfulla enheter som gör sitt jobb under hela sommaren.

Perfekt för sovrum, vardagsrum och kontor: Golvfläktar med låg driftljudnivå

En golvfläkt som är tyst är extra förmånlig. Alla Klarsteins golvfläktar är mycket tystlåtna. Det enda som hörs är ett lugnt brus, som varken stör när du jobbar, tittar på TV eller lyssnar på musik. Den jämna och låga ljudnivån är inte heller till besvär under natten. En modern golvfläkt är alltså så tyst att den utan problem kan användas i sovrummet eller barnrummet.

Extra smidigt: En golvfläkt med fjärrkontroll

Varje fläkt har flera hastighetsnivåer. De roterande vingarnas hastighet kan anpassas beroende på om du vill att luftströmmen ska vara svagare eller starkare. I vårt sortiment finns golvfläktar med fjärrkontroller som enkelt kan styras från soffan eller skrivbordet. Ett bra exempel på en golvfläkt med fjärrkontroll är modellen Cool Tropic som finns i rött eller svart. Fläkten har även en stilren design och en inbyggd timer. Den som vill köpa en golvfläkt med ett trendigt utseende och en kraftfull prestanda kommer garanterat att hitta den perfekta modellen hos Klarstein.

Design och prestanda - det viktiga hos en fläkt

Klarstein har olika golvfläktar som passar perfekt för den varma årstiden. Fläktar med stativ finns i färgerna svart eller vitt. En fläkt i metallic ser även riktig bra ut, exempelvis fläkten Ethos High Performance. Alla modeller är mycket kraftfulla, så att du är garanterad ett behagligt inomhusklimat när du köper din fläkt.

Den som inte vill att luften ska sättas i rörelse utan bara sänka den faktiska rumstemperaturen med några grader, kan kolla igenom Klarsteins stora urval av pelarfläktar och andra klimatanläggningar. På så sätt försäkras en härlig sommar - köp en golvfläkt och njut av de soliga dagarna!

Läs mer

Sidans topp