Köksprylar

Köksprylar

Köksprylar (42)

Klarsteins kökredskap: det bästa stödet för ditt kök

De pålitliga köksredskap från Klarstein är små, praktiska och extremt mångsidiga. Med en Klarsteins köksredskap är matlagning, bakning och fritering inte längre en börda. Köksarbetet ska trots allt vara roligt och så enkelt som möjligt. På nolltid och med liten ansträngning kan du trolla fram ett stort antal delikatesser, till exempel till den perfekta frukosten för två direkt på bordet med ett kökredskap från Klarstein. Klarsteins sortiment av köksredskap inkluderar bland annat:

  • Multifunktionella köksmaksiner
  • Sous Vide Garer och Slow Cooker
  • riskokare
  • vakuumförpackare
  • kökskniv

Vakuumförpackare

Flexibelt användbara vakuumförpackare för alla kök

Vakuumförpackade livsmedel har en mycket längre hållbarhet än de som förvaras öppet. Dessutom skyddar vakuumet effektivt mot frysförbränning. Vakuumkokning är till och med oumbärlig för olika typer av förberedelser, till exempel sous-vide-kokning. Allt du behöver är en vakuumförpackare och en lämplig vakuumpåse. Du hittar både med hög märkeskvalitet och till rimliga priser.

Vakuumutrustning för olika krav

Med till exempel en maskin i smal konstruktion får du en mycket platsbesparande modell. Trots det behöver du inte göra några kompromisser när det gäller prestanda. En kraftfull 130 Watt strömförsörjningsenhet förser filmtätningsenheten med tillräcklig kraft för att generera ett vakuum på upp till -0,75 bar, vilket för en sughastighet på maximalt 9 l / min möjlig. Om detta inte är tillräckligt för dina behov kan du välja Foodlockers Pro vakuummaskin med en yta av borstat rostfritt stål. Med liknande kompakta dimensioner kan den hantera hela 12 liter per minut. Endast Foodlocker-vakuumförpackaren med 175 Watt strömförsörjning och en sugkapacitet på 16 l / min är kraftfullare i detta format.

Bekvämt vakuumförpackande

Alla tre modeller är lämpliga att användas tillsammans med påsar med en bredd på upp till 30 cm. Du kan använda färdiga vakuumpåsar eller skapa dina egna påsar av specialfilm tack vare den separata tätningsfunktionen. För att skydda särskilt känsligt påsinnehåll såsom örter, mjuk frukt eller vätskor är det också möjligt att avbryta den automatiska vakuumprocessen manuellt. Med pulsfunktionen kan du sedan fortsätta i partier tills nästan all luft har extraherats.

Den inbyggda vibrationsdämparen säkerställer viskande tyst drift oavsett vilken uppgift vakuumgeneratorn för tillfället utför. För att göra rengöringen så enkel som möjligt finns det också uppsamlingsbehållare för enkel borttagning. Med de bifogade fem stora och fem små vakuumpåsarna kan du börja direkt att vakuumförpacka grönsaker, kaffe, nötter, fisk, kött och mycket mer direkt efter att du packat upp din nya vakuumförpackare.

Folieförpackare i professionell klass

De som ofta vakuumförseglar vill kunna lita på maximal prestanda. I sådant fall är det bäst att köpa en vakuummaskin som kan vakuumförpacka ännu större påsar med en bredd på 40 cm på några sekunder. Med Klarstein FoodLocker 650 är en sådan modell. Den erbjuder en kraftfull dubbelpump och anmärkningsvärda 650 watt i ett robust hölje i rostfritt stål. Dessutom är den klar att användas direkt med en uppvärmningstid på bara två till tre sekunder. Den tydliga kontrollpanelen tillåter precisionskontroll av många funktioner. Förutom de olika tätnings- och vakuumfunktionerna finns även ett eget marineringsläge. Med FoodLocker 650 kan du även justera tätningstiden och använda vakuumbehållare, flaskstängare och mycket mer via tillbehörsknappen. En kraftull maskin som inte lämnar något att önska när det gäller vacuumförpackning.

Köpa rätt vakuumförpackare

Våra kompakta enheter Foodlocker Slim, Pro och Standard erbjuder dig kraftfulla funktioner, samtidigt som de enkelt rymms i mindre kök eller för tillfällig användning med minimalt utrymme. För krävande daglig användning och större mängder är emellertid en verklig arbetshäst som FoodLocker 650 ett alternativ. Med alla modeller kan du inte bara vakuumförpacka mat som kött, utan också skydda många andra föremål mot oxidation, mögel och liknande.

Kökskniv

Kökskniv med kvalitetsblad i ädelt knivblock

Köksknivar av hög kvalitet är helt enkelt oumbärliga i alla kök. De används dagligen och spelar en nyckelroll för att avgöra om arbetet är enkelt och faller väl ut. Det är viktigt att rätt kniv finns tillgänglig för alla ändamål, att bladen har den perfekta hårdheten och är lätta att slipa. Nu har du möjlighet att köpa köksknivar från oss som uppfyller alla dessa krav och du kan spara mycket tack vare de billiga seterbjudandena.

Köp japanska köksknivar i set

Särskilt attraktivt i pris och prestanda är det åttadelade köksknivsetet Kitano med tillhörande block. Med det får du sju japanska köksknivar med olika bladformer. Rengöring är särskilt viktigt i det asiatiska köket och tillagningstiderna är vanligtvis korta. Om till exempel grönsaker krossas vi hackning kan det leda till överdriven vattning i kastrullen, woken eller pannan. Skarpa precisionsblad av härdat stål förhindrar detta. De delar cellstrukturen specifikt och exklusivt vid gränssnittet. Detta gör det också möjligt att skära mycket smala skivor till papperstunna skivor, trots högt vatteninnehåll i till exempel tomater. Universalknivar eller en liten kockkniv är idealiska för sådana uppgifter. Den typiska japanska Santoku-kniven kan å andra sidan användas både för att skära och hacka och kan till exempel skära lökar i extremt fina kuber. Uppgifter som naturligtvis inte bara gäller beredningen av delikatesser från fjärran östern utan också för lokala rätter.

Köp köksknivar för olika uppgifter

Andra delar i vårt knivset är en stor kockkniv samt en praktisk brödkniv. Bladen har ofta en längd på 8", vilket är ungefär 20 cm. Köttkniven har ungefär samma längd, men bladet är smalare. Detta gör den lämplig att skära stekt kött och skinka med, men passar också att filea kött och frukt samt avbena fisk med. Ännu smalare är urbeningskniven som är en del av många köksknivset och används främst för att ta bort ben. Skalningsknivar är i jämförelse små i storlek. Du kan få blad i modifierat Tanto-format eller i klassisk design. Det senare alternativet är fallet med knivsetet Katana 8, som också innehåller en mångsidig sax och ett skärpestål av hög kvalitet som du kan slipa dina köksknivar med.

Komplett med bekväma handtag och knivblock

Våra köksknivars handtag är ergonomiskt formade och tack vare dess halkfria material ligger de alltid pålitligt i handen. Varje set innehåller också ett perfekt format knivblock. Det garanterar inte bara säker förvaring av dina knivar, men bidrar även estetisk till ditt kök som ett designobjekt i svart med plexiglashölje eller ett mer klassiskt alternativ gjort i fint trä.

Damask köksknivar och keramiska knivar

Vårt erbjudande avrundas av oöverträffade högkvalitativa Damask-köksknivar. Deras blad består av många lager av olika sorters stål. På så sätt kombineras egenskaperna hos de enskilda stålkvaliteterna till optimal hårdhet med bibehållen elasticitet och unika mönster. Dessutom finns verkligt vassa keramiska knivar. Tack vare deras extremt exakta skärningsförmåga är det mycket sällan nödvändigt att slipa keramiska knivar. Knivar med damast eller keramiska blad finns också som Santoku-knivar, köttknivar, skalningsknivar, urbeningsknivar och universalknivar.

Sidans topp