Klarstein meets NUMAN

Njut hemma med klart ljud

Älskar du att skruva upp volymen på dina favoritlåtar och sjunga med medan du lagar mat elller bakar?
Då har vi något alldeles särskilt för dig: Klarstein samarbetar med NUMAN - premiummärket för hi-fi-produkter. Från högtalare till radio och stereoanläggningar, Klarstein och Numan levererar allt ditt öra kan tänkas önska och följer dig under hela dagen med sitt rika ljud.

Upptäck våra nya ljudkategorier

Högtalare

Valet av rätt högtalare måste övervägas noggrant, eftersom det är den avgörande ljudkomponenten när du lyssnar på dina senaste favoritlåtar, livekonserter eller odödliga album. Föredrar du massiva golvhögtalare för permanent installation, eller kanske hellre hyll- och centerhögtalare som kan integreras flexibelt i din inredning? Är du ett fan av särskilt feta beats? Då är våra subwoofers precis rätt för dig.

Till högtalarna

HiFi & högtalarset

Vill du helst ha allt från en och samma källa - även vad gäller din ljudutrustning? Då har vi det rätta för dig: NUMAN har en diskret elegant design med sofistikerad ljudestetik, den passar sömlöst med andra komponenter och blir ett harmoniskt inslag i inredningen i alla sorters rum.

Till seten

Högtalartillbehör

Allting ligger i detaljerna: Stabil och ljudoptimerande, våra NUMAN-högtalarkåpor, stativ och kablar kommer med sin systematik och flexibilitet göra din ljudupplevelse till ren perfektion, vare sig det rör sig om musik eller hemmabio.

Till tillbehören
Sidans topp