Innehållsförteckning


Skoputsaren kommer hem till dig

Det som under 20-och 30-talet var ett vanligt yrke övertar nu kompakta fullautomatiska maskiner. En gång satt skoputsaren i storstädernas gatusnår och putsade förbipasserande affärsmäns skor. Idag kan man ta hem skoputsanordningen. Den moderna skoputsmaskinen garanterar glänsande skor på några sekunder. Den garanterar att var och en har ett glänsande uppträdande.

Tryck på en knapp så får man glänsande skor

Man kan polera ljusa och mörka skor med Klarsteins skoputsmaskin i en handvändning, Skoputsmaskinen klarar av även mycket smutsiga skor tack vare flera effektiva och roterande borstar. Du behöver inte längre skrubba hårt ooch polera skorna. All omständlig borstning och putsdande av skorna bortfaller. Den automatiska skoputsmaskinen från Klarstein kan kopplas på och av med foten. Du håller helt enkelt skorna under den roterande borsten och låter skoputsapparaten ta hand om jobbet.

Det är inte bara bekvämt utan även tidsbesparande. Dessutom förebygger man eventuellt all typ av ryggont. Medan skorna putsas av maskinen har du händerna fria och kan njuta av kaffet eller te på morgonen. Kasta ett öga på dagstidningen och inhämta de viktigaste rubrikerna medan skorna putsas rent.

Läs mer

Sidans topp