Matberedare

(18)

Matberedare för köket - enklare att leva hälsosamt

Matberedare blir alltmer populära, men att välja vilken man ska ha är inte det lättaste. Det är så enkelt att äta hälsosamt med en mixer. Därför är det viktigt att vara noga med kvaliteten när man köper den. Förutom kraften hos apparaten, är det också viktigt med kvaliteten på knivbladen. Om du vill köpa en mixer, välj då en riktigt professionell mixer från vårt sortiment.

Mängder av mixers för smoothies och annat

Folk som vill göra egna smoothies och njuta av dem ofta, brukar ofta skaffa den billigaste apparaten som finns i sortimentet och sedan bli besvikna. Det är inte konstigt med tanke på att sådana apparater sällan kan göra smoothies eller andra rätter på ett riktigt sätt. Ofta saknas både nödvändig kraft och knivblad som kan skära ordentligt. Alla våra högpresterande mixers är däremot imponerande på dessa områden och kan därför mixa även hårda material på ett säkert sätt. Detta är viktigt eftersom matberedaren inte bara kan användas för att göra milkshakes och smoothies, utan även för många andra tillredningar som såser eller marinader.

Många program - enkel att använda

Det är lätt att säga att en mixer är bäst. Men det är inte varje mixer som kan imponera på alla områden. När du väljer mixern som är perfekt för dig finns det många aspekter att titta på. En är helt säkert påfyllningsvolymen för kannan eller bunken. Om du bara vill göra olika smoothies och milkshakes till dig själv, kan du använda en mixer med en liten kanna. Familjer bör istället skaffa en modell med en kapacitet på minst 1,5 liter. De olika programmen är också till hjälp och ger möjlighet att välja olika konsistenser med en knapptryckning. Det sparar arbete och tid och gör att du alltid kan få samma, perfekta resultat.

Matberedare med fler tillval

Ett annat alternativ i vår butik är varianterna av Klarsteins Airakles vakuum-mixer. Eftersom driften fungerar enligt en särskild princip. Innan ingredienserna mixas och pureas, pumpas luften ur kannan med hjälp av en vakuumpump. Det innebär att den hackade frukten och grönsakerna inte reagerar med syret i luften, vilket bevarar vitaminerna och varornas fräschhet längre. Det här sättet att tillreda ger ännu en fördel för smoothies. Eftersom ingen luft blandas in i smoothien blir den ännu krämigare och därför ännu godare.

Kombo-erbjudanden från vårt sortiment

Vi erbjuder inte bara högpresterande mixers för proffs till våra kunder, vi erbjuder dem självklart också i olika kombinationer. Du kan bland annat köpa Herakles 8G Kitano powermixer från oss i kombination med ett praktiskt och omfattande knivset. Så att du snabbt och enkelt kan tillreda frukt, grönsaker och andra ingredienser innan de åker ner i matberedaren. Och göra att mixern fungerar så smidigt som möjligt när du gör smoothies, samtidigt som du drar nytta av den höga prestandan hos den högpresterande mixern. Ingredienser och isbitar hackas lika bra av de starka knivbladen och blir perfekt tillredda. Om du vill köpa en kraftfull mixer, kommer du hitta det perfekta valet för alla krav och för alla kök!

Sidans topp